پاسخ : درخواست سرور از leasweb
هر سروری را که بخواهید میتونم پرداختش را براتون انجام بدم
@ با پوزش از استارتر
دعواتون رو ببرید یه تایپک جدا ، فکر کنم اینجوری بهتر باشه !
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
@ با پوزش از استارتر
دعواتون رو ببرید یه تایپک جدا ، فکر کنم اینجوری بهتر باشه !
جانم ؟ دعوا ؟ کی با کی دعوا داره ؟
کسی نمیتونه ؟ لطفا قیمت بدید .
فکر کنم یوزر تکنوپارس بتونند کمکتون کنند ، فکر کنم تاپیک رو ندیدن ، پیغام بدید تا راهنمایی کنند
موفق باشید
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
فکر کنم یوزر تکنوپارس بتونند کمکتون کنند ، فکر کنم تاپیک رو ندیدن ، پیغام بدید تا راهنمایی کنند
موفق باشید
سلام
ماهانه 270 تومن در خدمتم با ه همراه منیج 24 ساعته و کانفیگ
سلام
خریدش که این وسط مشکلی نیست. فقط 1 چند تا مسئله هست:
1- شما دقیقا برای فایل هاستینگ میخواین از این سرور استفاده کنید؟ یا میخواین شیر هاستینگ بیارید روش؟ چون اصولا این 2 سرور ، 2 منیج مختلف داره! مثلا امنیت سروری که میخواد ایندکس بیاد روش خیلی باید بالاتر از سرور فایل هاستینگتون باشه.
اصولا از لیز وب برای فایل هاستینگ استفاده میکنند ، پس اگه قصد شما هم این هست پیشنهاد میکنم هزینه برای سی پنل ندید! با یه دونه دایرکت ادمین کارتون راه میافته!
2- شما سرور رو کاملا و "کاملا" مدیریت شده میخواین؟ یعنی هر مشکلی که پیش بیاد میخواین حل بشه؟
اگه قصدتون این هست ، فقط برای منیج این سرور باید ماهیانه 100 تا 150 تومن (اونم حد اقل) کنار بذارید که "واقعا" کسی که وارد به این کار هست منیج کنه سرورتون رو!
3- اگه قصدتون برای خرید از این دیتا سنتر ، فقط قرار داشتن سرور های هاست دی ال روی این دیتا سنتر هست ، باید بگم که 90% سرویس دهی (به نسبت) خوب هاست دی ال مربوط به منیجشون بوده و اصلا ربطی به دیتا سنتر نداره! پس شما بیشتر به دنبال منیجیر درست درمون بگردید تا یه سرور! چون دیتا سنتر خوب و عالی زیاد پیدا میشه (البته من اصلا منظورم این نبود که لیز وب بده! به نظر من یکی از بهترین ها در منطقه ی "اروپا" هست.)
موفق باشید
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
سلام
خریدش که این وسط مشکلی نیست. فقط 1 چند تا مسئله هست:
1- شما دقیقا برای فایل هاستینگ میخواین از این سرور استفاده کنید؟ یا میخواین شیر هاستینگ بیارید روش؟ چون اصولا این 2 سرور ، 2 منیج مختلف داره! مثلا امنیت سروری که میخواد ایندکس بیاد روش خیلی باید بالاتر از سرور فایل هاستینگتون باشه.
اصولا از لیز وب برای فایل هاستینگ استفاده میکنند ، پس اگه قصد شما هم این هست پیشنهاد میکنم هزینه برای سی پنل ندید! با یه دونه دایرکت ادمین کارتون راه میافته!
2- شما سرور رو کاملا و "کاملا" مدیریت شده میخواین؟ یعنی هر مشکلی که پیش بیاد میخواین حل بشه؟
اگه قصدتون این هست ، فقط برای منیج این سرور باید ماهیانه 100 تا 150 تومن (اونم حد اقل) کنار بذارید که "واقعا" کسی که وارد به این کار هست منیج کنه سرورتون رو!
3- اگه قصدتون برای خرید از این دیتا سنتر ، فقط قرار داشتن سرور های هاست دی ال روی این دیتا سنتر هست ، باید بگم که 90% سرویس دهی (به نسبت) خوب هاست دی ال مربوط به منیجشون بوده و اصلا ربطی به دیتا سنتر نداره! پس شما بیشتر به دنبال منیجیر درست درمون بگردید تا یه سرور! چون دیتا سنتر خوب و عالی زیاد پیدا میشه (البته من اصلا منظورم این نبود که لیز وب بده! به نظر من یکی از بهترین ها در منطقه ی "اروپا" هست.)
موفق باشید
در خدمتیم. از هر کجای دنیا بخواهید خرید انجام میشود.:65:
سلام.
هر سرور با هر کانفیگی از Leaseweb می تونم بهتون بدم.
فقط لطفا دقیقا بفرمایید چه سروری و برای چه کاری نیاز دارید.
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
سلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سلام.
گفتند که ...
Unmetered Dedicated Server series by LeaseWeb
Unmetered - S
€ 119 ,- month
نقل قول:
به همراه منیج و کانفیگ کامل و سی پنل