آیا cPanel با دامنه ir مشکل داره؟!
سلام دوستان
من میخوام یک لایسنس cPanel واسه یک دامنه ir بخرم و نصب کنم.
یکی از دوستانم گفت که cPanel میاد دامنه های ir رو بلاک میکنه! چون میفهمه ایرانی هستیم!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ : آیا cPanel با دامنه ir مشکل داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
سلام دوستان
من میخوام یک لایسنس cPanel واسه یک دامنه ir بخرم و نصب کنم.
یکی از دوستانم گفت که cPanel میاد دامنه های ir رو بلاک میکنه! چون میفهمه ایرانی هستیم!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله دوست عزیز
روی دامنه ایرانی نمیتوان لایسنس اصلی سیپنل نصب و فعال کرد و وریفای کرد
به عنوان Hostname این امکان وجود نداره که از یک دامین ir. استفاده کنید
ولی می تونید حتی یک دامین ir. داشته باشید و اون و Reseller کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
بله دوست عزیز
روی دامنه ایرانی نمیتوان لایسنس اصلی سیپنل نصب و فعال کرد و وریفای کرد
ممنون میشم بگید پس چرا ****** روی ir سی پنل داره؟!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
به عنوان Hostname این امکان وجود نداره که از یک دامین ir. استفاده کنید
ولی می تونید حتی یک دامین ir. داشته باشید و اون و Reseller کنید
موفق باشید
نسخه Trial اش روی دامنه ir نصب کردم و تا الان گیر نداده. یعنی با نسخه Trial مشکلی ندارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
ممنون میشم بگید پس چرا ****** روی ir سی پنل داره؟!
- - - Updated - - -
نسخه Trial اش روی دامنه ir نصب کردم و تا الان گیر نداده. یعنی با نسخه Trial مشکلی ندارند؟
بالا آوردن سایت رو دامنه ir ممکنه.
فقط نصب لایسنس و وریفای کردن ممکن نیست
خب اگر یک دامنه دیگه با پسوند مثلا biz بگیرم و فقط هاست نیم رو ست روی همین دامنه biz به مشکل بر نمیخورم؟
و سوال بعد:
الان که روی نسخه Trial اومدم HostName دامنه ir رو دادم و بعدش بیام HostName رو عوض کنم به biz مشکلی بوجود نمیاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
خب اگر یک دامنه دیگه با پسوند مثلا biz بگیرم و فقط هاست نیم رو ست روی همین دامنه biz به مشکل بر نمیخورم؟
و سوال بعد:
الان که روی نسخه Trial اومدم HostName دامنه ir رو دادم و بعدش بیام HostName رو عوض کنم به biz مشکلی بوجود نمیاد؟
خیر در هیچ یک از حالتهایی که فرمودین هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین تغییراتی ک گفتین رو انجام بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
خیر در هیچ یک از حالتهایی که فرمودین هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین تغییراتی ک گفتین رو انجام بدین
ممنون. البته بیشتر منظورم این بود که آیا خود cPanel شک نمیکنه که مثلا قبلا HostName آی آر بوده ولی الان شده biz؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
ممنون. البته بیشتر منظورم این بود که آیا خود cPanel شک نمیکنه که مثلا قبلا HostName آی آر بوده ولی الان شده biz؟
خیر دوست عزیز خیالتون راحت. هیچ مشکلی پیش نمیاد
شما فرض کنین هاست نیم رو هم تغییر دادین. ولی آی پی همونه و تغییر نکرده. پس از این بابت مشکلی براتون پیش نمیاد
سلام
از دامین ir برای هاست نیم و دی ان اس ها و ایمیل اصلی سرور استفاده نکنید و با آیپی ایران ریپورت ارور (easyapache) به سی پنل نفرستید. لایسنس سرور باطل خواهد شد روی لایسنس تریال سختگیری کمتری هست.
می توانید تمامی موارد فوق رو دامنه ای که اصلا وجود نداره (به جز ir ) قرار بدید و مشخصات reseller رو با دامین ir تنظیم کنید برای ایزی اپاچی هم می توانید از پرا--کسی یا قند شکن استفاده کنید تا آیپی ایران نباشه.