سرور مجازی ایران یا خارج؟
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم ازتون
من یه هاست دانلود ایران از آسیاتک دارم و میخوام توسط سرور مجازی فایل های مرتبط با سایتم رو از تورنت های خارجی دانلود و توسط ftp انتقال بدم به هاست دانلود
الان مشکلم اینجاست که اگه سرور مجازی ایران بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت کمتر دانلود خواهد کرد و برعکس با سرعت بالایی به هاست ایران انتقال خواهد داد
و اگر هم سرور مجازی خارج بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت بالایی دانلود و با سرعت پایینی به هاست ایران انتقال خواهد داد
الان من واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم و از شما راهنمایی میخوام
مرسی
پاسخ : سرور مجازی ایران یا خارج؟
سرور ایرانتونو به جایی تغییر بدید که سرعت دانلود بهتری داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar21
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم ازتون
من یه هاست دانلود ایران از آسیاتک دارم و میخوام توسط سرور مجازی فایل های مرتبط با سایتم رو از تورنت های خارجی دانلود و توسط ftp انتقال بدم به هاست دانلود
الان مشکلم اینجاست که اگه سرور مجازی ایران بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت کمتر دانلود خواهد کرد و برعکس با سرعت بالایی به هاست ایران انتقال خواهد داد
و اگر هم سرور مجازی خارج بگیرم فایل ها رو از سایت های خارج با سرعت بالایی دانلود و با سرعت پایینی به هاست ایران انتقال خواهد داد
الان من واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم و از شما راهنمایی میخوام
مرسی
سلام
هاست دانلود را کنسل کنید یک سرور مجازی ایران بگیرید به عنوان هاست دانلود از همان استفاده کنید و فایلهاتون را نیز در همان دانلود کنید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServer
سرور ایرانتونو به جایی تغییر بدید که سرعت دانلود بهتری داشته باشه
متوجه منظورتون نشدم
میشه واضحتر توضیح بدین
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
هاست دانلود را کنسل کنید یک سرور مجازی ایران بگیرید به عنوان هاست دانلود از همان استفاده کنید و فایلهاتون را نیز در همان دانلود کنید.
موفق باشید
اینجوری آخه هزینه ش بالا نمیشه؟
یک سرور مجازی از پارس آنلاین تهیه کنید پورت بهتری دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServer
یک سرور مجازی از پارس آنلاین تهیه کنید پورت بهتری دارد
سرور مجازی پارس آنلاین برای دانلود از سایت های خارج هم سرعتش خوبه؟
بله از اسیاتک پورت بین الملل قوی تری دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar21
اینجوری آخه هزینه ش بالا نمیشه؟
طبیعتا هزینش کمتر میشه اما بستگی به کیفیت سرور هم داره نمیشه اینجوری مقایسه کرد اما در کل از هر نظری بهتره.
موفق باشید
دیتاسنتر زیر ساخت هم نسبت به اسیاتک پورت خارج خوبی داره و پیشنهاد استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود هم خیلی خوبه به شرطی که ترافیک بالایی نداشته باشید چون در ترافیک بالا سرور ویندوز جوابگو نیست