سلام
این این اسکریپت پرستا شاپ رو نصب کردم حالا یه مشکلی دارم که بعضی وقت ها یعنی اکثر وقت ها وقتی محصول جدیدی رو بعد وارد کردن اطلاعاتش میخوام ذخیره کنم اون محصول اطلاعاتش ثبت نمیشه
مشکل از چی میتونه باشد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این این اسکریپت پرستا شاپ رو نصب کردم حالا یه مشکلی دارم که بعضی وقت ها یعنی اکثر وقت ها وقتی محصول جدیدی رو بعد وارد کردن اطلاعاتش میخوام ذخیره کنم اون محصول اطلاعاتش ثبت نمیشه
مشکل از چی میتونه باشد ؟
پر ستاشاپ به صورت ناخودآگاه بعد از معرفی هر محصول به اندازه 1 الی چند مگابایت نیاز به کش داره که اونو ایجاد میکنه و گاه برای بسیاری از وبمسترها مشکل ایجاد میکنه که نمیتونن تغییرات اعمالی رو در لحظه ببینن.
برای اینکه کش پرستاشاپ رو خالی کنین ، میتونین از ماژول رایگان Clear smarty استفاده کنین. البته توجه کنین که پس از خالی کردن کش ، کمی لود سایتتون بالا خواهد رفت. (و علتشم ک کاملا مشخصه)
صاحب سایت خودتون هستین؟
نه برای باره اول که شما سایت رو بخواین باز کنین ، لود یکم بالاتر میره ، ولی در دفعات بعدی مراجعه ، چون مرورگرتون از کش و کوکی استفاده میکنه ، سرعت لود بهتر میشه
همین اتفاق برای کاربرانی که برای باره اول میان سایتتون ، صادقه. ولی در دفعات بعدی حل میشه
نسخه پرستاشاپ شما چی هستش؟؟
اگه 1.6.1 یا بالاتر از این نسخه هست ، میتونین از تنظیمات کش اسکریپت هم اقدام کنین و نیازی به اون ماژول که بالا گفته شد ، ندارین
برای دسترسی به تنظیمات کش ، از منوی پارامتر های پیشرفته ، زیر منوی کارایی را انتخاب کنید.
براتون شات گذاشتم:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...75643c2b58.jpg
تنظیمات کش:
برای پاک کردن کش یا حافظه موقت دکمه پاک کردن حافظه موقت(1) را بزنید تا کش خالی شود.
کامپایل کردن قالب(2):این گزینه برای زمانی است که در قالب شما تغییرات فنی ایجاد شده است سعی کنید همیشه این مقدار بر روی 2 تنظیم باشد.
حافظه نهان(3):همیشه بعد از تغییرات فنی توسط پشتیبان این فیلد را چک کنید وگرنه سرعت سایت خیلی کاهش پیدا میکند.
پاک کردن حافظه موقت(4):این گزینه هم بهتر است روی دومی تنظیم باشد.
در مورد cms شما که ایراد داره یا نه ، نمیتونم نظری بدم.
اگه پشتیبانی هاستینگتون تونست اوکی کنه ، پس نباید مشکلی داشته باشه
اگه تونستین ، از همون پشتیبانی پیگیر باشین.
و یا اینکه دسترسی بفرستین ، به اسکریپتتون نگاه کنم
نسخه من همون آخرین نسخه هست. از سایت پشتیبانی فارسی پرستا هم دانلود شده
البته الان دیگه با این cms کار نمیکنم