سلام.
فکر می کنم یک بار در همین انجمن عکس های دیتاسنتر FDC منتشر شده بود ولی در مورد BurstNET چیزی ندیدم.
خودتون ببینید:
BurstNET Datacenter
FDC Datacenter - Chicago
هدف/منظور تاپیک: هیچ ارزونی بی علت نیست ;)
با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
فکر می کنم یک بار در همین انجمن عکس های دیتاسنتر FDC منتشر شده بود ولی در مورد BurstNET چیزی ندیدم.
خودتون ببینید:
BurstNET Datacenter
FDC Datacenter - Chicago
هدف/منظور تاپیک: هیچ ارزونی بی علت نیست ;)
با تشکر.
ARIA حان Burst رو که یه خیابون اونور تر رفتی :60: و اینجا دفترشون هستش و نه خود Dc > آدرس دقیق اینجا
در مورد FDC هم این رو میتونم بگم که تو افغانستان هم این شکلی نمیکنن. من که باورم نمیشه :39:
من که چیزی تو عکسهای برست ندیدم، فکر نکم ساختمون اصلیشون باشه وگرنه که..
عکس iweb به روش aria
iweb عجب جایی هستش :57:
من ميرم نمايندگي fdc رو مي گيرم آقا:d
خدايي چيش بده؟ كدوم ديتاسنتر با كارتون سرور جمع مي كنه؟:))
سلام .
باروتون نمی شه من تابستون 89 - تیر ماه یه سرور از FDC گرفتم ! بعد در روز بین 20 تا 24 ساعت دان بود :65: خلاصه بعد یکی از دوستان اومد گفت eee چند تا عکس از دیتا سنتری که ازش سرور داری دارم گفتم بده ببینم یه هو دیدم ایبنجا کجاس ؟
دیتا سنتره ؟ یا زباله دونی کیس ؟
یکی از عکس ها هم اتفاقا کیس ( سرور ) ما که خریده بودیم بود ( از روی برگه هایی که پشت کیس ها می زدن معلوم بود ( آی پی ما بود ) ... واقعا سرور دست چهارم بود که همه چیزش رو هوا بود ! هارد هاش کنارش ولو بودن ! از اون روز به بعد فهمیدم چقدر این دیتا سنتر خوبیه که با این وضع سرور هاش و شلخته گی مدیراش باز هم سرور هاش روز چند ساعت بالا می یان و 20 ساعته دان می شن !
خلاصه به اینها نمی گن دیتا سنتر !
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
سلام .
باروتون نمی شه من تابستون 89 - تیر ماه یه سرور از FDC گرفتم ! بعد در روز بین 20 تا 24 ساعت دان بود :65: خلاصه بعد یکی از دوستان اومد گفت eee چند تا عکس از دیتا سنتری که ازش سرور داری دارم گفتم بده ببینم یه هو دیدم ایبنجا کجاس ؟
دیتا سنتره ؟ یا زباله دونی کیس ؟
یکی از عکس ها هم اتفاقا کیس ( سرور ) ما که خریده بودیم بود ( از روی برگه هایی که پشت کیس ها می زدن معلوم بود ( آی پی ما بود ) ... واقعا سرور دست چهارم بود که همه چیزش رو هوا بود ! هارد هاش کنارش ولو بودن ! از اون روز به بعد فهمیدم چقدر این دیتا سنتر خوبیه که با این وضع سرور هاش و شلخته گی مدیراش باز هم سرور هاش روز چند ساعت بالا می یان و 20 ساعته دان می شن !
خلاصه به اینها نمی گن دیتا سنتر !
!
[QUOTE=Reza.exe;174809]![/QUOTE
بله ؟ :|
ممکنه بخش های کولو باشن
یک سوال ،
این عکس ها رو دیدم و خیلی ها گفتند که ماله FDC هست ، اما سوال اینجا هست که دیتاسنتر FDC چه طوری اجازه میده که از سرور هاش عکس گرفت ؟؟؟
مگه میشه هرکسی سرش رو پایین بندازه و بره توی اتاق های نگه داری ؟
این عکس رو چه طوری میشه Verify کرد؟
تنها یک Ticket مدرک جالبی نیست !