تاثیر منفی دو وب سایت با یک دیتا بیس تا چه حدی است
با درود خدمت استاید
من یه وب سایتی داشتم مدتها ایندکس بودم ، بدلیل نوع فعالیتی که داشتم . خیلی وقت پیش ف*ی*ل*ت*ر شدم . به همین خاطر مجبور شدم دامنه جدیدی باز کنم و روی ان دامنه ساب دامنه ای باز کنم و از دیتا بیس فعلی استفاده کنم ، اوایل سئوی خوبی داشت و ورودی گوگل خوب بود با توجه به زمینه کاری ما ، به یکدفعه دامنه جدید از گوگل محو شد بطوری که اصلا انگار وجود خارجی ندارد ولی دامنه قبلی که ف*ی*ل*ت*ر است همچنان صفحه دوم است ،
دوستان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم با حفظ اطلاعات قبلی دامنه جدید مجدد ایندکس شود
پاسخ : تاثیر منفی دو وب سایت با یک دیتا بیس تا چه حدی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود خدمت استاید
من یه وب سایتی داشتم مدتها ایندکس بودم ، بدلیل نوع فعالیتی که داشتم . خیلی وقت پیش ف*ی*ل*ت*ر شدم . به همین خاطر مجبور شدم دامنه جدیدی باز کنم و روی ان دامنه ساب دامنه ای باز کنم و از دیتا بیس فعلی استفاده کنم ، اوایل سئوی خوبی داشت و ورودی گوگل خوب بود با توجه به زمینه کاری ما ، به یکدفعه دامنه جدید از گوگل محو شد بطوری که اصلا انگار وجود خارجی ندارد ولی دامنه قبلی که ف*ی*ل*ت*ر است همچنان صفحه دوم است ،
دوستان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم با حفظ اطلاعات قبلی دامنه جدید مجدد ایندکس شود
میتونید دامنه قبلی رو ریدارکت و از پنل گوگل change of address بدید
چک کنید در لیست سیاه گوگل هستید یا خیر
احتمالا بدلیل کپی بودن ساییتون بلاک شده
ریدارکت کردم و از پنل گوگل جایگزین کردم .
یه سوال دیگه داشتم ، ایا همه دامنه را به یک دامنه ریدارکت کنم اون دامنه سریعتر ایندکس میشود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
ریدارکت کردم و از پنل گوگل جایگزین کردم .
یه سوال دیگه داشتم ، ایا همه دامنه را به یک دامنه ریدارکت کنم اون دامنه سریعتر ایندکس میشود ؟
درود
ریدایرکت دائمی بزنین تا موتورهای جستجو متوجه بشن که کلا همیشگی دامنه جدید رو دارین کار میکنین. بله تاثیر داره. ولی نه انقدر زیاد.
موفق باشین