مشکل حاد در kvm + پرداخت هزینه
سلام خدمات تمامی مدیران و همکاران عزیز
بنده یک سرور دارم Virtualizor روش نصبه
که دیشب یه دفه خاموش شد و درخواست زدم دیتاسنتر و خودمم با دسترسی های لارا و... برسی کردم ولی نتونستم مشکلش رو حل کنم
اگه کسی هست بتونه اطلاعات رو در بیاره هزینه پرداخت میشه!!!
پاسخ : مشکل حاد در kvm + پرداخت هزینه
با سلام
اگر مشکل هارد باشد همانطور که در تلگرام اعلام کردید قیمت انتقال اطلاعات در حالت رسکیو مد به شما داده شده.
اگر مشکل دیگری باشد مربوط به سرویس های و مجازی ساز باشد به صورت ساعتی برسی و رفع می شود.
هزینه هر ساعت کارکرد 100 تومان هست.
و نیز تیم پشتیبانی خود این کنترل پنل می توانند کمکتان کنند فقط کمی زمان می برد تا انجام دهند.
سلام درخواست بدید پشتیبانی برای شما چک کنه یا لطف کنید اروری که میگیره را ارسال کنید تا برسی لازم انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
اگر مشکل هارد باشد همانطور که در تلگرام اعلام کردید قیمت انتقال اطلاعات در حالت رسکیو مد به شما داده شده.
اگر مشکل دیگری باشد مربوط به سرویس های و مجازی ساز باشد به صورت ساعتی برسی و رفع می شود.
هزینه هر ساعت کارکرد 100 تومان هست.
و نیز تیم پشتیبانی خود این کنترل پنل می توانند کمکتان کنند فقط کمی زمان می برد تا انجام دهند.
سلام و احترام همین مشکل رو ما داشتیم با هیچ روشی حل نشد ... حتی تیم پشتیبانیش هم نتونست حل کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام درخواست بدید پشتیبانی برای شما چک کنه یا لطف کنید اروری که میگیره را ارسال کنید تا برسی لازم انجام بشه
راه ارتباطی در تلگرام دارید؟ بهتون دقیق بگم مشکلات رو تیکت زدیم به پشتیبانیشون هنوز پاسخگو نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers44
راه ارتباطی در تلگرام دارید؟ بهتون دقیق بگم مشکلات رو تیکت زدیم به پشتیبانیشون هنوز پاسخگو نیست.
با من در تلگرام در ارتباط باشید ایدی بنده @ourweb
درود
اگر دسترسی ssh دارید به پشتیبانی ارسال کنید خودشون بررسی و مشکلو برطرف میکنند .
سلام. چه مشکلی دارید؟
سرورهای مجازی به درستی روشن نمی شوند؟
مشکل cannot create cggroup دارید؟
کلا سرور شبکش وصل نمیشه بتونم سرور هایی که توش هستن رو روشن کنم!
درود؛
در ارتباط باشید.
telegram: @myserversaz
با تشکر.