با سلام
دوستان آموزش نصب نسخه رایگان IBSNg رو داشتم
کسی از دوستان هست راهنمائی کنه؟
ممنون می شوم دقیق راهنمائی کنید بر روی چه نسخه centos باید دقیق نصب بشه و با چه مراحلی
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان آموزش نصب نسخه رایگان IBSNg رو داشتم
کسی از دوستان هست راهنمائی کنه؟
ممنون می شوم دقیق راهنمائی کنید بر روی چه نسخه centos باید دقیق نصب بشه و با چه مراحلی
با تشکر
روی هر نسخه که خواستید میشه نصب کرد ولی الان روی centos 6.8 64bit بهتره.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=84340
سلام
لطفا بفرمایید چرا نسخه 6.8 64bit بهتره؟
چرا نسخه 7-32bit بهتر نیست؟
اصلا چرا نسخه 64 بیتی؟
آموزش نصب ibs 1.24 از نسخه 5.5 x86 هست.
ممنون
نسخه 6.8 الان آخرین نسخه پایدار سری 6 هست.
دلیل استفاده از این ورژن و 64 بیتی بخاطر این هست که معمولا در کنار ibsng چند سرویس دیگه هم نصب میکنند و بیشتر این آموزشها برای سری 6 هست.
سلام
ممنون اما میشه بفرمایید چه سرویس هایی منظور شماست؟
آیا این سرویس ها برای یک شرکت که میخواهد به 100 تا پرسنل روی مبایل و کامپیوتر اینترنت بده و کنترل ترافیک و پهنای باند انجام بده کارایی داره؟
مثلا ارتباط IBSng به active Directory نسخه 1.24 میتونه باشه؟
منظور سرویس های مربوط به فندق شکن هست.
اگه این سرویس ها استفاده نمیکنید Centos 7 مشکلی نداره. در ضمن این نسخه فقط 64 بیتی هست و نسخه 32بیتی ندارد.
نصب IBSng روی نسخه 7 مشکل هست.چون کامنت ها تغییر کرده.
از همه راحت تر نصب روی ورژن 5.11 و بعد روی نسخه 6.9 البته برای نصب روی نسخه 6.9 دو تا فایل از خوده ibs باید ویرایش بشه.
- - - Updated - - -
نسخه رایگان با اکتیو دایرکتوری ترکیب نمیشه.
نصبش سخت نیست فقط مشکل همون دستورات هست که توی 7 بعضی دستورات عوض شده که اگه یکبار وقت بذارید برای دفعات بعد راحت میتونید نصب کنید.حالا چه الان چه چند سال دیگه آخر باید به نسخه 7 کوچ کرد چونکه بعد از 2017 دیگه نسخه جدیدی از سری 6 ارائه نمیشه.
نسخه 5 هم دیگه توصیه نمیشه چونکه فقط تا سال 2017 آپدیت های امنیتی دریافت میکنه ولی نسخه 6 تا سال 2020.
اون تغییرات utf-8 هم مربوط به نسخه خاصی نیست کلا مربوط به سری 6 هست.و همچنین آخرین ورژن پایدار 6.8 هست فعلا.
چند مسئله وجود دارد
یکی اینکه من وقتی با Hotspot با یک User که تو IBSng ایجاد کردم Login میکنم بعد از چند دقیقه کاربر از لیست Online Users حذف میشود اما همچنان ارتباطش با اینترنت بقراره
دوم اینکه Kick کارنمیکنه
سوم از همه مهمتر اصلا توی تب Graphs قسمت Internet BW RealTime Graph هیچ ترافیکی نمایش داده نمیشود.
و همچنین تعریف محدودیت پهنای باند عمل نمیکند
البته من فقط روی Hotspot اینهارا بررسی کردم