سلام
دوستان من برای صفحه اصلی قالبم تگ h2 تعریف کردم اما کلمه ای که داخل تگ h2 میره خودبه خود فونتش bold میشه و عوض میشه مثلا شما لینک زیر و کلمه kafsh رو ملاحظه کنید.دلیلش چیه؟تشکر
http://yekdo.see5.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من برای صفحه اصلی قالبم تگ h2 تعریف کردم اما کلمه ای که داخل تگ h2 میره خودبه خود فونتش bold میشه و عوض میشه مثلا شما لینک زیر و کلمه kafsh رو ملاحظه کنید.دلیلش چیه؟تشکر
http://yekdo.see5.ir
h2 در حالت عادی خاصیت bold داره. شما باید به کد های سی اس اس قالبتون ( پیشخوان > نمایش > ویرایشگر > شیوه نامه ) این خط رو اضافه کنید:
عدد 300 میزان کلفت بودن فونت رو نشون میده.کد:h2{font-weight:300;}
300 نازک
600 عادی
900 ضخیم
سلام، به خاطر این هست که تگ اچ دو به صورت پیش فرض بولد هست، می تونید در سی اس اس قالبتون این پیش فرض رو غیرفعال کنید:
کد PHP:
h2 {
font-weight: normal;
}
تشکر از دوستان
لطفا راهنمایی میفرمایید که اگه بخوام جدا جدا برای صفحه blog و Homepage استایل تگ h2 رو تعریف کنم چه جوری باید انجام بدم؟چون وقتی کدهایی که فرمودین رو وارد کردم فقط برای homepage عمل کرد ضمن اینکه در اصل قالب فونت نوشته هایی که توی صفحه blog باید بره داخل h2 با فونت نوشته هایی که توی صفحه Homepage باید بره داخل h2 فرق داره.تشکر
با توجه به اینکه وردپرس صفحه به اسم blog نداره فرض رو میگیرم که قالب single یا page منظورتون هست.
در این صورت شما باید به کل صفحه یک کلاس بدهید.
فرضا در فایل index.php موجود فولدر قالبتون که مربوط به homepage هست
جستجو کنید:
و تغییر بدید بهکد:<body>
سپس در کدهای css به این صورت به h2 استایل بدهید:کد:<body class="mybodyclass">
این کار رو برای صفحات single و page هم تکرار کنید. ( با یک نام جدید مثلا mypageclass )کد:.mybodyclass h2{font-weight:300;}
این دو صفحه چون اکثر اوقات طراحی شبیه به هم دارند میتونید از یه کلاس مشترک برای هر دو استفاده کنید.
واقعا ممنونم از توضیحات کامل و مفیدتون.منظورم از صفحه blog فایل tpl-blog.php هست.اما متاسفانه قسمت <body> رو توی فایل پیدا نکردم.آیا روش دیگه ای وجود داره برای اصلاح فایل؟تشکر
فایل tpl-blog
فایل CSS
من توی فایل های single و page و indexقسمت <body> رو پیدا نکردم.میتونم ابتدای هر کدوم از فایل ها <body> رو وارد کنم؟تشکر