پاسخ : مشکل در dns سرور سی پنل
سلام دوست عزیز ، دقیقا چند ساعت هست که تنظیمات dns رو انجام دادن؟ (باید حداقل 2 ساعتی صبر کنید).
یک هاست به اسم دامنتون ایجاد کنید و dns هارو بصورت a رکورد در اون ذخیره کنید.
از آدرس زیر دی ان اس های تون رو چک کنید تا اگه مشکلی هست رو نشون بده:
https://intodns.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
سلام دوست عزیز ، دقیقا چند ساعت هست که تنظیمات dns رو انجام دادن؟ (باید حداقل 2 ساعتی صبر کنید).
یک هاست به اسم دامنتون ایجاد کنید و dns هارو بصورت a رکورد در اون ذخیره کنید.
مرسی از راهنماییتون
حدود12ساعت گذشته شایدم بیشتر
هاست به اسم دامنه هم ایجاد کردم توی سی پنل تازه اونم خودش گاهی اوقات بالا میاد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
مرسی از راهنمایی
https://intodns.com/mxfilm.ir
این یکی از سایت هاست برای مثال دی ان اس هایی هم که میبینید دامین اصلی سی پنل هست
آیا IP سرور رو در پنل دامنه در قسمت child name قرار دادید؟ چون در سایت intodns آیپی سرور رو جلوی DNS نمیبینم
سلام
مطعمن هستید تنظیمات را به درستی انجام دادهاید ؟
جهت بررسی مشکل با ما در ارتباط باشید
تلفن و تلگرام : 09304001986
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
آیا IP سرور رو در پنل دامنه در قسمت child name قرار دادید؟ چون در سایت intodns آیپی سرور رو جلوی DNS نمیبینم
بله قبلا انجام دادم الان هم چک کردم درست بود اگه اگه دامین اصلی رو توی intodns ببنید ip ها رو نشون داده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
venuswebhost
بله قبلا انجام دادم الان هم چک کردم درست بود اگه اگه دامین اصلی رو توی intodns ببنید ip ها رو نشون داده
من آی پی نمیبینم ، اگر ممکن هست یک عکس از تنظیمات دامنه و یک عکس نیز از تنظیمات DNS هاست venuswebhost ارسال کنید.
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
من آی پی نمیبینم ، اگر ممکن هست یک عکس از تنظیمات دامنه و یک عکس نیز از تنظیمات DNS هاست venuswebhost ارسال کنید.
خیلی ممنون از راهنمایی و اینکه وقت میزارین
فایل پیوست 34247فایل پیوست 34248فایل پیوست 34249
شما DNS اختصاصی های دامنه ir که با IP دامنه .com ساختید رو حذف کنید. و اگر دامنه ir رو بعنوان DNS اصلی سرور ایجاد کردید زودتر پاکش کنید ، چون سی پنل لایسنس شمارو حذف میکنه.
شما نمیتونید با یک IP دو تا DNS اختصاصی درست کنید. و همچنین اگر DNS های دامنه .com بصورت ns هست، دو تا هم A رکورد اضافه کنید(توی این شکل دقیقا نمیدونم ns هست یا a رکورد.)