طراحی آنلاین سرور - لطفا بازدید کنید از تاپیک و نظر بدید
سلام به تمام همکاران پیرو تاپیک قبلی که طراحی آنلاین سرور بصورت عکس به نمایش گذاشته شد . در این تاپیک ما میخواهیم بصورت آنلاین به نمایش بگذاریم این طراح را و ممنون میشویم نظرات تان را ارسال نمایید در حال حاضر صفحه اول آنلاین می باشد .
http://irserver.online/
پاسخ : طراحی آنلاین سرور - لطفا بازدید کنید از تاپیک و نظر بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام به تمام همکاران پیرو تاپیک قبلی که طراحی آنلاین سرور بصورت عکس به نمایش گذاشته شد . در این تاپیک ما میخواهیم بصورت آنلاین به نمایش بگذاریم این طراح را و ممنون میشویم نظرات تان را ارسال نمایید در حال حاضر صفحه اول آنلاین می باشد .
http://irserver.online/
درود :53:
طراحی زیباست
اما سایز فونت ها بسیار بزرگه
و قالب کمی سنگین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
درود :53:
طراحی زیباست
اما سایز فونت ها بسیار بزرگه
و قالب کمی سنگین
باسلام ممنون از نظر تان در حال درست کردن قالب هستیم دقیقا چه قسمت های بزرگ هست فونت ها؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام ممنون از نظر تان در حال درست کردن قالب هستیم دقیقا چه قسمت های بزرگ هست فونت ها؟
خواهش میکنم:53:
توضیحاتی که در هدر هست و تیتر ها بسیار بزرگ هستن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
خواهش میکنم:53:
توضیحاتی که در هدر هست و تیتر ها بسیار بزرگ هستن
موفق باشید
در مورد سرعت هم فکر میکنم مشکل حل شد ! سرور زیر حمله بوده .
- - - Updated - - -
یک صفحه دیگر فعال شد ممنون میشویم نظرتان را در مورد این صفحه بدهید .
http://irserver.online/%D9%85%DB%8C%...-%D9%88%D8%A8/
با سلام
مهندس جان کار خوبی هست همونطور که همکاران گفتند سایز فونت ها نیاز به تغییرات داره و رنگ بندی قربان.
کمی باید در مهندسی رنگ بندی طرح کار بشه حالا که دارین طرح اختصاصی میزنید رنگ زنده و آرامش بخش به کار ببرید. ( بعضی سایت ها دیدین میرین داخلشون وقتی کلا سایت میبینید اگر برند یا ادرس سایت نبونید به قدری آرامش میده به ذهن شما که میتونید داخلش چرخی بزنید و مطالعه ای کنید ولی بعضی سایت ها هم نه تا میرین داخل به قدری ناواضح و شلوغ هست فرار می کنید. رنگ قرمز تجدید نظر کنید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
مهندس جان کار خوبی هست همونطور که همکاران گفتند سایز فونت ها نیاز به تغییرات داره و رنگ بندی قربان.
کمی باید در مهندسی رنگ بندی طرح کار بشه حالا که دارین طرح اختصاصی میزنید رنگ زنده و آرامش بخش به کار ببرید. ( بعضی سایت ها دیدین میرین داخلشون وقتی کلا سایت میبینید اگر برند یا ادرس سایت نبونید به قدری آرامش میده به ذهن شما که میتونید داخلش چرخی بزنید و مطالعه ای کنید ولی بعضی سایت ها هم نه تا میرین داخل به قدری ناواضح و شلوغ هست فرار می کنید. رنگ قرمز تجدید نظر کنید )
سلام .
ممنون از شما برای نظر تان در مورد رنگ بندی هنوز به رنج بندی دلخواه نرسیدیم اگر رنگ پیشنهادی دارید بدید من اعمال می کنم .
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام .
ممنون از شما برای نظر تان در مورد رنگ بندی هنوز به رنج بندی دلخواه نرسیدیم اگر رنگ پیشنهادی دارید بدید من اعمال می کنم .
ممنون
:)راستش زیاد آدم خوش سلیقه ای در مورد طیف رنگ ها نیستم ولی بهترین پیشنهاد من نگاهی به سایت های مختلف و الگو گرفتن از هر کدوم
مثال:
پنل های کاربری : دراپ باکس ساده ساده و زیبا و کارا.
فاصله نوشته ها برای اینکه همه چیز خوانا باشه الگو فریلنسر
با عرض سلام و احترام
بنده مجید عیسی لو مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور هستم .
ضمن اعلام اینکه قالب زیبایی دارید باید به خدمتتان اعلام نمایم که نام تجاری آنلاین سرور در خرداد 93 برای شرکت میزبان داده پاسارگاد به شماره ثبت 5315 و شناسه ملی 10190061787 توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بخش ثبت علائم تجاری به ثبت رسیده است و تمامی حقوق مادی و معنی این نام تجاری برای این شرکت می باشد .
شماره جواز صنفی این واحد نیز 0429806249 و همچنین کداقتصادی 411488974478 مربوط به این شرکت بوده که میتوانید در ارتباط با ما از واحد های صنفی و اداره مالیات نیز اطلاعاتی کسب نمایید .
لذا حداکثر تا 72 ساعت اقدام به تغییر نام های آنلاین سرور در وب سایت خود نمایید تا موردی متوجه شما نگردد ، در غیر این صورت بخش حقوقی شرکت به جد پیگیر این مورد توسط مراجع ذی صلاح خواهد بود .
لازم به ذکر است در صورت عدم تغییر تمامی مسئولیت ها و همچنین ضرر و زیان های حاصل از این مورد به عهده شما بوده و شما پاسخ گو و جبران کننده این ضرر ها خواهید بود .
یک رونوشت از این درخواست به ایمیل های رسمی شرکت شما نیز ارسال خواهد گردید تا مستند بر اعلام اخطاریه باشد .
با تشکر
مجید عیسی لو
ایمیل سرور شما نیز دارای مشکل می باشد و دلیل عدم ارسال همین می باشد :
support@irserver.online
host mail.irserver.online [5.9.162.111]
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<support@irserver.online>:
550 "Unknown User"
sales@irserver.online
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<sales@irserver.online>:
550 "Unknown User"
admin@irserver.online
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<admin@irserver.online>:
550 "Unknown User"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با عرض سلام و احترام
بنده مجید عیسی لو مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور هستم .
ضمن اعلام اینکه قالب زیبایی دارید باید به خدمتتان اعلام نمایم که نام تجاری آنلاین سرور در خرداد 93 برای شرکت میزبان داده پاسارگاد به شماره ثبت 5315 و شناسه ملی 10190061787 توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بخش ثبت علائم تجاری به ثبت رسیده است و تمامی حقوق مادی و معنی این نام تجاری برای این شرکت می باشد .
شماره جواز صنفی این واحد نیز 0429806249 و همچنین کداقتصادی 411488974478 مربوط به این شرکت بوده که میتوانید در ارتباط با ما از واحد های صنفی و اداره مالیات نیز اطلاعاتی کسب نمایید .
لذا حداکثر تا 72 ساعت اقدام به تغییر نام های آنلاین سرور در وب سایت خود نمایید تا موردی متوجه شما نگردد ، در غیر این صورت بخش حقوقی شرکت به جد پیگیر این مورد توسط مراجع ذی صلاح خواهد بود .
لازم به ذکر است در صورت عدم تغییر تمامی مسئولیت ها و همچنین ضرر و زیان های حاصل از این مورد به عهده شما بوده و شما پاسخ گو و جبران کننده این ضرر ها خواهید بود .
یک رونوشت از این درخواست به ایمیل های رسمی شرکت شما نیز ارسال خواهد گردید تا مستند بر اعلام اخطاریه باشد .
با تشکر
مجید عیسی لو
ایمیل سرور شما نیز دارای مشکل می باشد و دلیل عدم ارسال همین می باشد :
support@irserver.online
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<
support@irserver.online>:
550 "Unknown User"
sales@irserver.online
sales@irserver.online>:
550 "Unknown User"
admin@irserver.online
admin@irserver.online>:
550 "Unknown User"
سلام و عرض ادب خدمت شما
در مورد نام کاملا درست می فرماید بنده نام رو به "ایران سرور آنلاین " عوض خواهم کرد فقط ای کاش بصورت خصوصی اعلام می کردید نه به صورت عمومی فقط یکم زمان به بنده بدید که حتما انجام خواهم داد