پاسخ : کدوم عنوان بره داخل h1 ؟
h1 معمولا میگن موضوع سایته
حالا دقیقا عکس میذاشتی بهتر میشد راهنمایی کرد
سلام
عزیز هر صفحه باید دارای h1 جدا ( متقاوت ) باشه
عنوان هر صفحه باید h1 همون صفحه باشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
h1 معمولا میگن موضوع سایته
حالا دقیقا عکس میذاشتی بهتر میشد راهنمایی کرد
شما فرض کنید یه مطلب میخوام منتشر کنم در مورد برج میلاد.new post رو توی وردپرس کلیک میکنم و وارد صفحه انتشار مطلب میشم.اولش باید یه عنوان تایپ کنم دیگه بعدش محتوا رو تایپ میکنم و بعدش پایین صفحه میرسم به تنظیمات yoast اینجا باز یه کادر دیگه هست به اسم Seo Title یعنی دوباره باید یه عنوان تایپ کنم(همون عنوانی که توی جست و جوی گوگل نشون داده میشه) پس در کل برای انتشار یه مطلب 2 جا باید عنوان بنویسم.عنوانی هم که من میخوام در این 2 کادر برای مطلب برج میلاد بنویسم یه کم متفاوته.ازاون ور هم این مطلب باید یه عنوانی داشته باشه که داخل تگ h1 هم باشه.حالا سوال من اینه از این 2 تا عنوان که برای یه مطلب واحد میشه نوشت کدام یک بهتر و اصولی تره که داخل تگ h1 قرار بگیره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lordeh
سلام
عزیز هر صفحه باید دارای h1 جدا ( متقاوت ) باشه
عنوان هر صفحه باید h1 همون صفحه باشه
موفق باشید
اصلا نیاز نیست
h1 باید اون کلمه اصلی باشه که سایت روی اون می چرخه
به نظر من کلمه کلیدی و کانونی اصلی سایت باشه و تعداد آن در هر صفحه یکی
h2 باید صفحات داخلی یا شاخ و برگ ها باشه و تعداد آن باید کمتر از 4 تا باشه
وووو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
اصلا نیاز نیست
h1 باید اون کلمه اصلی باشه که سایت روی اون می چرخه
به نظر من کلمه کلیدی و کانونی اصلی سایت باشه و تعداد آن در هر صفحه یکی
h2 باید صفحات داخلی یا شاخ و برگ ها باشه و تعداد آن باید کمتر از 4 تا باشه
وووو
دوست عزیز بهتر نیست چیزی که راجبش نمیدونیم و نگیم ؟ اینجوری بقیه هم گمراه میشن !
یه سایت بزرگ دانلود یا فیلم یا موزیک به بنده میدید که همه ی صفحه ها از یه h1 استفاده کرده باشن ؟!
ایشون راجب وردپرس حرف میزدن و همه ی ایران میدونن هر صفحه باید یه h1 داشته باشه که همون عنوان title همون صفحه ( پست ) هم هست !
موفق باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lordeh
دوست عزیز بهتر نیست چیزی که راجبش نمیدونیم و نگیم ؟ اینجوری بقیه هم گمراه میشن !
یه سایت بزرگ دانلود یا فیلم یا موزیک به بنده میدید که همه ی صفحه ها از یه h1 استفاده کرده باشن ؟!
ایشون راجب وردپرس حرف میزدن و همه ی ایران میدونن هر صفحه باید یه h1 داشته باشه که همون عنوان title همون صفحه ( پست ) هم هست !
موفق باشید !
با این گفته شما باید تیتر سایت h1 باشد تیتر پست هم h1 باشد؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
یعنی شما میفرمایید کل سایت فقط باید یک h1 داشته باشه اون هم در صفحه اصلی؟
یا منظورتون اینه h1 در تمام صفحه ها باشه و یکسان باشه و شامل تیتر اصلی سایت باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
خیر!
منطور بنده این هست که هر صفحه ( پست ) باید دارای h1 متفاوت باشه که عنوان همون صفحه میشه ! نگفتم title و بردارین h1 بزنید !
برای مثال شما سایت نکس وان موزیک و ببینید - هر صفحه دارای h1 هست که عنوان همون پست یا صفحه هست !
خودم 4 سال سایت موزیک دارم که 12 تا 15 هزار ورودی گوگل داره و این حرفایی که میزنم از تجربه هست نه خوندن در سایت ها.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lordeh
موفق باشید !
ببینید زود قضاوت نکنید شاید در این مورد چیزی نگفته باشم ولی می تونم در عمل بهتون ثابت کنم
ما در باره استاندارد ها صحبت می کنیم نه این که سایت فلان استفاده کرده یا نکرده
این تلگرام بنده بیا تا بهت ثابت کنم @dparsaee