سلام
قصد کولکشن چند سرور 1یونیت دارم در یکی از دیتاسنتر های اروپایی برای استفاده مداوم تورنت
آیا این کار امکان پذیر هست و بعدا مشکل ساز نمیشه از لحاظ ابیوز و قانون کپی رایت؟
منتظر افر ها و راهنمایی های عزیزان هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
قصد کولکشن چند سرور 1یونیت دارم در یکی از دیتاسنتر های اروپایی برای استفاده مداوم تورنت
آیا این کار امکان پذیر هست و بعدا مشکل ساز نمیشه از لحاظ ابیوز و قانون کپی رایت؟
منتظر افر ها و راهنمایی های عزیزان هستم
سلام
اگر سید به بیرون و ترکرهای عمومی داشته باشید به احتمال زیاد دچار مشکل خواهید شد.
سرورهای میزبان وردپرس(زیر مجموعه شرکت توسعه وب آریا - ش.ث 21323) بصورت کولوکیشن در رک اختصاصی شرکت توسعه وب آریا، در دیتاسنتر M247 واقع در شهر منچستر انگلستان قرار دارند.
مشکلی بابت تورنت وجود ندارد ، برای راهنمایی و آشنایی با خدمات ما در تماس باشید : http://my.mizbanwp.com
اگر سید نداشته باشید مشکلی نخواهید داشت.
اگر مایل به کولوکیشن در آمریکا بودید امکان ارائه آفرهای خوبی هست.
سلام
آفر زیر از دیتاسنتر colocrossing قابل ارائه می باشد:
1U Rack Space
1AMP 120VAC Power Allocation
30TB Blended Bandwidth
1Gbps Network Port
Free APC Switched Power Strips
UPS Battery Backup
Emergency Generators
100%xNetwork/Power Uptime SLA
Limited Free Remote Hands
$39xper Month, $0xSetup Fee
همچنین با توجه به اینکه ما از شبکه خود دیتاسنتر استفاده می کنیم می توانید از این لینک جهت تست استفاده نمایید.
█ سرورهای آمریکا و ایران در رک اختصاصی توکانت در دیتاسنتر های کولوکراسینگ و پارس آنلاین میزبانی می شوند.
█ برای اطلاعات بیشتر یا تغییر در آپشن سرویس ها با واحد فروش یا شماره های 34212169-026 و 34212172-026 تماس حاصل نمایید.
چرا توکانت ؟!
█ ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت
█ توکانت طی هفت سال گذشته همواره در کنار کاربران خود بوده است
█ استفاده کردن از قطعات استاندارد و سرور گرید برای بالا بردن کیفیت خدمات
█ دسترسی به شبکه اختصاصی و روتینگ اختصاصی شده برای منطقه خاورمیانه
█ استفاده همزمان از چندین سرویس دهنده اینترنت بین المللی برای رسیدن به پایداری %100 شبکه
█ توکانت دارای پشتیبانی 24 ساعته بوده و تنها شرکت ایرانی ارائه کننده SLA برای پشتیبانی فنی می باشد.