1 فایل پیوست
اسم این فونت رو کی میدونه؟
دوستان کسی میدونه اسم این فونت چیه؟فونت های شبیه این زیاده.من دقیقا اسم این فونت رو میخوام.قسمت هایی از این فونت که اونو با فونت های شبیهش متمایز کرده توی عکس علامت زدم
قسمت های متمایزش توی حرف a اگه حرف a رو مثل قله فرض کنیم.نوک قله 2 تا برامدگی داره و عرض(ضخامت)پایه هاش مساویه
فایل پیوست 33689
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اسم فونت بالا رو با کمک دوستان پیدا کردم حالا اسم دقیق این فونت که عکسشو پایین گذاشتم کسی میدونه.اسمش sakura هست ولی توی گوگل سرچ میکنم sakura regular میاد که شبیه اینه .کسی اسم درستشو یا فایلشو داره؟
http://uupload.ir/files/gf79_sakura.png
پاسخ : اسم این فونت رو کی میدونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
دوستان کسی میدونه اسم این فونت چیه؟فونت های شبیه این زیاده.من دقیقا اسم این فونت رو میخوام.قسمت هایی از این فونت که اونو با فونت های شبیهش متمایز کرده توی عکس علامت زدم
قسمت های متمایزش توی حرف a اگه حرف a رو مثل قله فرض کنیم.نوک قله 2 تا برامدگی داره و عرض(ضخامت)پایه هاش مساویه
فایل پیوست 33689
سلام و احترام
به نظرم فونت Copperplate میباشد
موفق باشید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dc.saeed
سلام و احترام
به نظرم فونت Copperplate میباشد
موفق باشید
ممنون خیلی شبیه هستند ولی copperplate نیست نمونه copperplate رو اینجا گذاشتم
فایل پیوست 33690
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون خیلی شبیه هستند ولی copperplate نیست نمونه copperplate رو اینجا گذاشتم
فایل پیوست 33690
دوست عزیز شبیه همینه اما فقط مال شما bold هست در کار فونت نتیستم گفتم اگه نسخه bold داشته باشه فونته همینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
ممنون همین بود
دوستان یه سوال دیگه دارم که توی پست اول اضافه کردم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
بله در نگاه اول شبیه هستند