مشکل در اتصالات udp به شبکه

سلام
بر روی شبکه ما  مشکلی پیش اومده (3-4 روزی میشه) که برخی adsl های  کشور در اتصال از توع udp به ای پی های شبکه ما  مشکل دارند 
سرور هامون  توی پارس آنلاین قرار دارند . (مرکز آپادانا)
مشکل اینجاست حدودا 60٪ کاربران امکان اتصال ندارند (از نوع UDP ) ولی به سرور هیچ تایم اوتی و اختلالی ندارند و از نظر پروتوکل های tcp - icmp و.. بدون مشکل متصل میشوند 
این مشکل همیشگی نیست جدیدا خیلی شدید شده 
با مکاتبه ای که با دیتاسنتر شده هم اعلام کردند هیچ محدودیتی اعمال نکردند و مشکل از سمت زیرساخت میتونه باشه 
ممنون میشم دوستانی که تا حالا به این مشکل برخوردند راهنمایی کنند 
ممنون .

پاسخ : مشکل در اتصالات udp به شبکه

برا من یبار با سرویس رسپینا به مشکل خوردیم  نمیدونم دقیقا چی بود مشکل . به سرور تیم اسپیک  و گیم  اکثر بچه ها کانکت نمیشدن  ولی همه میتونستیم به سرور ریموت کنیم و وصل شیم .  فایروال و همه چی هم آف بوده و تمام پورت ها باز بوده .
بعدش هر چی به دیتاسنتر میگفتیم  میگفتن مشکلی نیست و واقعا هم  در ظاهر مشکلی نبود چون پینگ هم بهمون میداد . 
بعد از ماه دیگه آیپی رو عوض کردن  و درست شد مشکل . 
کلا برمیگرده به خود  دیتاسنتر مربوطه یا زیرساخت  یا هرچی .

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
alirezakaj

برا من یبار با سرویس رسپینا به مشکل خوردیم  نمیدونم دقیقا چی بود مشکل . به سرور تیم اسپیک  و گیم  اکثر بچه ها کانکت نمیشدن  ولی همه میتونستیم به سرور ریموت کنیم و وصل شیم .  فایروال و همه چی هم آف بوده و تمام پورت ها باز بوده .
بعدش هر چی به دیتاسنتر میگفتیم  میگفتن مشکلی نیست و واقعا هم  در ظاهر مشکلی نبود چون پینگ هم بهمون میداد . 
بعد از ماه دیگه آیپی رو عوض کردن  و درست شد مشکل . 
کلا برمیگرده به خود  دیتاسنتر مربوطه یا زیرساخت  یا هرچی .

ممنون
ای پی شما روی رنج 10 بود ؟ یا رنج اینترنت ؟ یا ای پی ایران اکسس شده  ؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
lemo1996

سلام
بر روی شبکه ما  مشکلی پیش اومده (3-4 روزی میشه) که برخی adsl های  کشور در اتصال از توع udp به ای پی های شبکه ما  مشکل دارند 
سرور هامون  توی پارس آنلاین قرار دارند . (مرکز آپادانا)
مشکل اینجاست حدودا 60٪ کاربران امکان اتصال ندارند (از نوع udp ) ولی به سرور هیچ تایم اوتی و اختلالی ندارند و از نظر پروتوکل های tcp - icmp و.. بدون مشکل متصل میشوند 
این مشکل همیشگی نیست جدیدا خیلی شدید شده 
با مکاتبه ای که با دیتاسنتر شده هم اعلام کردند هیچ محدودیتی اعمال نکردند و مشکل از سمت زیرساخت میتونه باشه 
ممنون میشم دوستانی که تا حالا به این مشکل برخوردند راهنمایی کنند 
ممنون .

با سلام  مشکل  مشابه   شما  برای  من  نیز در دیتا  سنتر  آسیا تک پیش آمده .  
بیشتر  کاربرانی  که مشکل  داشتن از  های وب  بودن  .   اینطور که من فهمیدم .  مشکل  از  ریست  شدن   dns   های    کلی  شده بود  در ضمن  مشکل   زیره  24 ساعت  حل شد .