سلام، من براي اسكريپت سايتم دنبال يه ديتا سنترم به جز ليزوب، رد استيشن، iweb ، هتزنر و ovh, غير اينا ديگه ديتا سنتر معتبري هست كه سروراشم نو باشه و محدوديت تو سرويس ميل سرور نداشته باشه و كمتر حساس باشه به ابيوز؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، من براي اسكريپت سايتم دنبال يه ديتا سنترم به جز ليزوب، رد استيشن، iweb ، هتزنر و ovh, غير اينا ديگه ديتا سنتر معتبري هست كه سروراشم نو باشه و محدوديت تو سرويس ميل سرور نداشته باشه و كمتر حساس باشه به ابيوز؟
اکثر دیتا سنترهای معتبر رو ذکر کردید ضمن اینکه دیتا سنتر معتبر قطعا به ارسال ایمیل اسپم حساسه....یه نکته نیم نگاهی هم به داخلی ها داشته باشیم...همایت از سرویس ملی
به نظرم با همکاران ایرانی که مثلا در "icecolo انگلستان و ..." سرور هاشون به صورت کولوکیشن قرار دادن هم در تماس باشید ... معمولا سرورهای نو تهیه میکنند و محدودیت هایی کمتری دارند ...
سلام
اکاتل هلند پیشنهاد می کنیم
همچنین در بخش درخواست سرور می توانید اقدام به خریداری کنید
تا ما و سایر همکاران آفر مناسب تقدیم کنیم
باتشکر
دیتاسنتر های هلند پیشنهاد میشه
سلام
به نظر من اگه پینگ زیاد براتون مهم نیست ColoCrossing آمریکا یکی از بهترین دیتاسنتر ها هستش.
من که از هر کدوم از بچه های این انجمن سرورمجازی از این دیتاسنتر داشتم خدایی راضی بودم گذشته از بدون مشکل کپی رایت بودنش سرعت و کیفیت خوب هم داره.
Ecatel كلا ابيوز واسش تعريف نشده
سلام
http://ecatel.net/
ما هم نماینده این دیتاسنتر هستیم
فقط در بخش فروش تاپیک درخواست بدین تا بتونیم ما و همکاران آفر بدهیم
اینجا آفر = بن شدن
پیروز باشید
سلام
خود لیز وب که مشکلی با این مورد نداره حساس هم نیست
دوستان به Ecatel هم اشاره کردند این دیتاسنتر هم برای این موارد مناسب است