پاسخ : مشکل در تنظیم عنوان سایت
سلام
کدامیک از افزونه های سئوی وردپرس رو نصب دارید؟ اگه ندارید، نام قالب رو بگید یا محتویات header.php رو بذارید که اصلاح کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام
کدامیک از افزونه های سئوی وردپرس رو نصب دارید؟ اگه ندارید، نام قالب رو بگید یا محتویات header.php رو بذارید که اصلاح کنیم.
ممنون yoast رو نصب کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون yoast رو نصب کردم
مشکل از اونجاست احتمالاً. به تنظیمات yoast مراجعه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
مشکل از اونجاست احتمالاً. به تنظیمات yoast مراجعه کنید.
تنطیمات عنوان و متاهاشو نگاه کنم؟توی تب Home Page توی title theme اینا چی باید بنویسم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
تنطیمات عنوان و متاهاشو نگاه کنم؟توی تب Home Page توی title theme اینا چی باید بنویسم؟
http://hamyarwp.com/%D8%B1%D8%A7%D9%...F%D9%BE%D8%B1/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
ممنون من نفهمیدم توی title theme باید جمله بنویسم یا از این چیزا %%sep%% %%sitename%% ؟اصلا اینا %%sep%% %%sitename%% یعنی چی؟به چه درد میخوره؟
من الان تو کادر title theme افزونه yoast عنوان سایت و به صورت جمله نوشتم و از قسمت تنظیمات خود وردپرس نوشته های site title و tagline رو پاک کردم درست شد.الان که این 2 تا کادر خالیه مشکلی واسه سئو نداره؟
شما چرا لقمه رو دور سر خودتون می پیچونید عزیز؟
در تنظیمات وردپرس عنوان و توضیحات رو بذارید بمونه. توی تنظیمات yoast هم همونطوری که بهتون لینک دادند عمل کنید.
مثلاً %%sitename%% همون عنوان سایت شما که در تنظیمات وردپرس قرار دادید رو نشون میده.
طبق آموزش پیش برید، اوکی میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
شما چرا لقمه رو دور سر خودتون می پیچونید عزیز؟
در تنظیمات وردپرس عنوان و توضیحات رو بذارید بمونه. توی تنظیمات yoast هم همونطوری که بهتون لینک دادند عمل کنید.
مثلاً %%sitename%% همون عنوان سایت شما که در تنظیمات وردپرس قرار دادید رو نشون میده.
طبق آموزش پیش برید، اوکی میشه.
درست شد ممنون