کاربر ایرانی می پذیرد ! Webmoney
:113:
سلام نمی دونم من خبر نداشتم یا اینکه واقعا جدیده ولی با تعجب دیروز در وب مانی ثبت نام کردم، با شماره ی ایران و کد احراز هویت فرستادند و بعد اطلاعات پاسپورت رو خواستند و بعد از ارسال تایید کردند و حساب من رو فعال کردند!!!
با این ترتیب خدماتی که ارائه میدیم رو میتونیم به همه ی دنیا بفروشیم.
خداروشکر
پاسخ : کاربر ایرانی می پذیرد ! Webmoney
درود بر شما
وب مانی برا روسیه هست و تحریمی برای ایران نداره البته فعلا!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WHTkhalezanak
سلام نمی دونم من خبر نداشتم یا اینکه واقعا جدیده ولی با تعجب دیروز در وب مانی ثبت نام کردم، با شماره ی ایران و کد احراز هویت فرستادند و بعد اطلاعات پاسپورت رو خواستند و بعد از ارسال تایید کردند و حساب من رو فعال کردند!!!
خداروشکر
قسمت اول رو دوستان جواب دادن(که تحریم نبودیم و البته بعضی خدماتش تو ایران نیست)
اما اینکه به تمام دنیا خدمات بدین باید عرض کنم وبمانی فقط در زمره کشورهای بلوک شرق اروپا و چند کشور آسیایئی طرفدار داره که اوناهم جنس بخر نیستن!!!!
سالهاست دارم از وب مانی و پرفکت مانی استفاده میکنم و این موضوع جدیدی نیست دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
قسمت اول رو دوستان جواب دادن(که تحریم نبودیم و البته بعضی خدماتش تو ایران نیست)
اما اینکه به تمام دنیا خدمات بدین باید عرض کنم وبمانی فقط در زمره کشورهای بلوک شرق اروپا و چند کشور آسیایئی طرفدار داره که اوناهم جنس بخر نیستن!!!!
وقتی خدماتت شما در دنیا مشتری داشته باشه و مشتری بتونه با کریدیت کارت خرید کنه دیگه واسط میخواد پی پال باشه یا وب مانی یا زرین پال :d
برای من که خوشحال کننده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WHTkhalezanak
وقتی خدماتت شما در دنیا مشتری داشته باشه و مشتری بتونه با کریدیت کارت خرید کنه دیگه واسط میخواد پی پال باشه یا وب مانی یا زرین پال :d
برای من که خوشحال کننده بود
شما حاضرید اطلاعات کارت بانکیتون بهمراه رمز و cvv2 رو به زرین پال بدین؟!
تفاوت در اعتماد مشتریه اخوی جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WHTkhalezanak
خداروشکر
درود...خیلی وقته به ایرانی ها خدمات میده...چون تحریم نیستیم...خوش نباش