کدوم شرکت ارائه دهنده اینترنت ؟؟
سلام خدمت عزیزان
به نظر شما دوستان، کدوم یکی از این شرکت ها جهت گرفتن نت adsl مناسب هستند ؟
های وب یا آسیاتک
چه از لحاظ قیمت و چه کیفیت ، اون چیزی که بیشتر برای بنده مهم هست کیفیت و سرعت دریافت هست.
لطفا دوستانی که از این شرکت ها یا شرکت های دیگه که سرویس گرفتن اعلام بفرماین که کدومشون از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هستن.
پاسخ : کدوم سرویس ارائه دهنده اینترنت ؟؟
درود. بين اين دو شركت ، هاى وب رو پيشنهاد ميكنم ، كيفيت مناسبى داره. با اسياتك هم طولانى مدت كار نكردم و در حد وب باز كردن بوده ولى به خوبى هاى وب نبوده. اما چون با اكثر شركت ها كار كردم ، به شخصه پيشنهادم پارس آنلاين هست. خودم كه قبلا ٢ سال با اين شركت كار ميكردم. بعد به مدت يك سال شاتل گرفتم كه واقعا بدترين تجربه بنده بود. ولى پارس آنلاين ، تا به حال هيييچ مشكلى نديدم بنده. فقط همون ٢-٣ سال پيش ، به دليل اينكه ميخواستن زيرساخت هاى ١٦ مگابيت رو اوكى كنن ، قطعى زياد بود ولى اولين شركت بوده كه ١٦ مگابيت آورد و بعد از اون هم پشيمون شدم كه خطم رو تخليه كرده بودم :) خلاصه كنم : پيشنهاد من پارس آنلاين هست
با سلام
بنده 3 ماه هست از های وب استفاده می کنم خیلی خوبه توصیه می کنم استفاده کنید
پاسخ : کدوم شرکت ارائه دهنده اینترنت ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
سلام خدمت عزیزان
به نظر شما دوستان، کدوم یکی از این شرکت ها جهت گرفتن نت adsl مناسب هستند ؟
های وب یا آسیاتک
چه از لحاظ قیمت و چه کیفیت ، اون چیزی که بیشتر برای بنده مهم هست کیفیت و سرعت دریافت هست.
لطفا دوستانی که از این شرکت ها یا شرکت های دیگه که سرویس گرفتن اعلام بفرماین که کدومشون از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هستن.
دوست عزیز ببینید هردو خوب هستن بستگی داره ممکنه از اسیاتک بگیرید و قطعی داشته باشید ولی قطعی ها دلیل های خاص خودشو داره دور بودن از مناطق مخابرات یا خرابی سیم و یا سر خط خراب بودن و غیره .... اسیاتک پیشنهاد میکنم سرعت هاش خوبه ولی باز میگم بستگی به فاصله شما تا مرکز داره :x
های تک :d
های وب رو نمی دونم ولی آسیاتک جدیداً خیلی قطعی داره.
ما در دفتر کار از 3 شرکت اینترنتی سرویس داریم
1- مخابرات
2- پارس آنلاین
3- اسیا تک
1- مخابرات : سرعت پایین مناسب برای افرادی که استفاده معمولی دارند و قیمت مناسب میخواهند
2- پارس آنلاین : از همه نظر عالی (قیمت-سرعت-پشتیبانی)
3- اسیا تک : سرعت متوسط - قطعی زیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
ما در دفتر کار از 3 شرکت اینترنتی سرویس داریم
1- مخابرات
2- پارس آنلاین
3- اسیا تک
1- مخابرات : سرعت پایین مناسب برای افرادی که استفاده معمولی دارند و قیمت مناسب میخواهند
2- پارس آنلاین : از همه نظر عالی (قیمت-سرعت-پشتیبانی)
3- اسیا تک : سرعت متوسط - قطعی زیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
درود. بين اين دو شركت ، هاى وب رو پيشنهاد ميكنم ، كيفيت مناسبى داره. با اسياتك هم طولانى مدت كار نكردم و در حد وب باز كردن بوده ولى به خوبى هاى وب نبوده. اما چون با اكثر شركت ها كار كردم ، به شخصه پيشنهادم پارس آنلاين هست. خودم كه قبلا ٢ سال با اين شركت كار ميكردم. بعد به مدت يك سال شاتل گرفتم كه واقعا بدترين تجربه بنده بود. ولى پارس آنلاين ، تا به حال هيييچ مشكلى نديدم بنده. فقط همون ٢-٣ سال پيش ، به دليل اينكه ميخواستن زيرساخت هاى ١٦ مگابيت رو اوكى كنن ، قطعى زياد بود ولى اولين شركت بوده كه ١٦ مگابيت آورد و بعد از اون هم پشيمون شدم كه خطم رو تخليه كرده بودم :) خلاصه كنم : پيشنهاد من پارس آنلاين هست
خب در رابطه با پارس آنلاین :
چه سرعتی گرفتید ؟ و حداکثر سرعت دانلودتون چقدره ؟
از لحاظ پینگ به سرور های گوگل در چه وضعیتین ؟ زیر 100 ms هستن ؟
پاسخ : کدوم شرکت ارائه دهنده اینترنت ؟؟
درود
نزدیک به 2 سال هست که های وب دارم .خوبه اگه خط نویز نداشته باشه .
در کل قیمت های خوبی هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
خب در رابطه با پارس آنلاین :
چه سرعتی گرفتید ؟ و حداکثر سرعت دانلودتون چقدره ؟
از لحاظ پینگ به سرور های گوگل در چه وضعیتین ؟ زیر 100 ms هستن ؟
من تو جشنواره سرعت ٢ مگ گرفتم. سرعت هم اينطورى بگم بهتره : شاتل داشتم ، ميگفت خط من ١ مگ بيشتر نميكشه. پارس گرفتم ، سرعتم واسه جلوگيرى از قطعى ، رو ٢ مگ بسته شده كه له درخواست خودم بوده براى حفظ كيفيت ( اينا رو گفتم واسه اينكه بدونين خطم بيشتر نميكشه ) ( قطعى هم الان مودم بنده دقيقا ١٥ روزه كه خاموش نشده و حتى يك ثانيه قطعى نداشتم ). سرعت دانلود با سرويس شاتل ، خيلى كه خوب ميشد ١٦٠ كيلوبايت ، با پرس انلاين ، بين ١٩٠ تا ٢٦٠ متغير هست. يعنى مينيموم پارس انلاين ، از ماكزيموم شاتل بيشتره و تنها مشكلش اينه كه ٢ تا ٧ صبح رايگان نداره و فقط يك سوم حساب ميكنه.
پينگ به گوگل هم در همين ثانيه ، حدود ١٥٠ ميلى ثانيه هست كه اگر مودم خاموش روشن كنم ، قطعا زير ٩٠ ميشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
من تو جشنواره سرعت ٢ مگ گرفتم. سرعت هم اينطورى بگم بهتره : شاتل داشتم ، ميگفت خط من ١ مگ بيشتر نميكشه. پارس گرفتم ، سرعتم واسه جلوگيرى از قطعى ، رو ٢ مگ بسته شده كه له درخواست خودم بوده براى حفظ كيفيت ( اينا رو گفتم واسه اينكه بدونين خطم بيشتر نميكشه ) ( قطعى هم الان مودم بنده دقيقا ١٥ روزه كه خاموش نشده و حتى يك ثانيه قطعى نداشتم ). سرعت دانلود با سرويس شاتل ، خيلى كه خوب ميشد ١٦٠ كيلوبايت ، با پرس انلاين ، بين ١٩٠ تا ٢٦٠ متغير هست. يعنى مينيموم پارس انلاين ، از ماكزيموم شاتل بيشتره و تنها مشكلش اينه كه ٢ تا ٧ صبح رايگان نداره و فقط يك سوم حساب ميكنه.
پينگ به گوگل هم در همين ثانيه ، حدود ١٥٠ ميلى ثانيه هست كه اگر مودم خاموش روشن كنم ، قطعا زير ٩٠ ميشه
اینطوری مثل مخابرات هست خب ، چه فرقی کرد پارس آنلاین با مخابرات
منم مخابرات داشتم قبلا 2 مگ با 220 دان میکردم و پینگ هم همین حدود 130 بود،ولی قطعی زیاد داشت یهو وسط یه کار مهمی میدیدی نت پرید !!:106:
ولی باز میگید که 15 روزه حتی یه ثانیه هم قطعی نداشتید خوبه