یه سوال در مورد منوی Responsive
سلام دوستان
سایتی که طراحی کردم از تکنیک ریسپانسیو استفاده می کنه که در اون وقتی صفحه کوچک بشه منو جمع میشه و به حالت یه منوی سه خط پنهان در میاد.
ولی یه مشکلی باهاش دارم. اونم اینکه وقتی موس میره روی منوی سه خط بدون اینکه کلیک کنم، منو اتوماتیک خودشو نشون میده.
می خواستم طوری باشه که وقتی با موس روی اون منوی سه خط کلیک می کنم منوی زیر مجموعه اش باز بشه و نه بطور اتوماتیک باز شه.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
پاسخ : یه سوال در مورد منوی Responsive
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abi2016
سلام دوستان
سایتی که طراحی کردم از تکنیک ریسپانسیو استفاده می کنه که در اون وقتی صفحه کوچک بشه منو جمع میشه و به حالت یه منوی سه خط پنهان در میاد.
ولی یه مشکلی باهاش دارم. اونم اینکه وقتی موس میره روی منوی سه خط بدون اینکه کلیک کنم، منو اتوماتیک خودشو نشون میده.
می خواستم طوری باشه که وقتی با موس روی اون منوی سه خط کلیک می کنم منوی زیر مجموعه اش باز بشه و نه بطور اتوماتیک باز شه.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
خیلی خوبه که از تاکنیک ریسپانسیو استفاده کردید :)
تگ های css باید تعریف کنی :
li و ul
همین
سلام، از چه فریم ورکی استفاده کردید ؟ آدرس سایت بفرستید.
نقل قول:
خیلی خوبه که از تاکنیک ریسپانسیو استفاده کردید :)
تگ های css باید تعریف کنی :
li و ul
همین
با Li و ul کار کردم ولی نتونستم.
نقل قول:
سلام، از چه فریم ورکی استفاده کردید ؟ آدرس سایت بفرستید.
سایتم به حالت استاتیک و از HTML5 و CSS و jQuery و javascript درش استفاده کردم.
از آخرین ورژن کتابخانه جی کوئری 3.0.1 استفاده کردم.
نقل قول:
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
نقل قول:
با Li و ul کار کردم ولی نتونستم.
سلام چطور ریسپانسیو کردی چطور طراحی کردی که الان الفبای برنامه نویسی را نمی تونی کار کنی عجیبه
اسکایپ منو اد کن تا راهنمایی کنم
نقل قول:
سلام چطور ریسپانسیو کردی چطور طراحی کردی که الان الفبای برنامه نویسی را نمی تونی کار کنی عجیبه
اسکایپ منو اد کن تا راهنمایی کنم
سلام استاد،
والا حقیقتا سواد زیادی ندارم تازه اومدم اینجا، شما حالا خوبه استاد دانشگاه نشدی فکر کنم اعصاب نداریااااا:102:
با استفاده از bootstrap مشکل حل کردم. ممنون
موفق باشید من استاد نیستم