سلام
خوب هستین
دوستان عزیز من الان کیس خودمو دارم خوب مثلاً یک کیس دیگه اوردم میخوام از کیس خودم به کیس اون فایل کپی کنم باید چطوری اینکارو انجام بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
سلام
خوب هستین
دوستان عزیز من الان کیس خودمو دارم خوب مثلاً یک کیس دیگه اوردم میخوام از کیس خودم به کیس اون فایل کپی کنم باید چطوری اینکارو انجام بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
هارد به هارد یا شبکه کردن با کابل کراس اگر 2 سیستم لن داسته باشه + تعریف آی پی و ایجاد فایل شرینگ یا ریموت دسک تاپ
درود
میتونید دو کیس رو باهم شبکه کنید؛ یا هارد دیسک یکی رو بازکنید و روی اون یکی ببندید.
بامهر
همونطور که دوستمون گفتن و به نظر من راحت ترین را کپی کردن از طریق کابل کراس هست و داخل گوگل اموزش های زیادی در این مورد هست
من خودمم سه روز پیش پونصد گیگ دیتا را با همین روش انتقالش دادم. اما اگه کارت شبکه صد مگ باشه سرعت انتقال ده الی یازده مگ بیشتر نمیشه
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
میشه یک لینک آموزش کامل در گوگل را معرفی کنید کامل به صورت تصویری آموزش دهند ..
سلام
دوست عزیز میتونید از طریق برنامه اشتراک فایل shareit استفاده کنید سرعت بسیار مناسبی در انتقال فایل دارد نسخه pc این برنامه رو روی هر دوی سیستم ها نصب کنید و انتقال بدید
عرض کردم یک آموزش کامل به صورت عکس به عکس محبت کنید اگر هست لینکشو بدید بنده از طریق اون مطالعه کنم ♥
هارد یکی رو باز کنید روی اون یکی ببندید سرعت خوبی میده بهتون
چرا دوستان اسپم ارسال میکنند ؟ هیچ متن و پست های بنده رو مشاهده میکنند ؟ یا قصد اسپم دارند ؟
پ.ن : 2 بار درخواست کردیم اگر لینکی به صورت آموزش کامل دارید ارائه بدید ولی دوستان فقط اسپم ارسال میکنند ، اگر لینک آموزش سراغ ندارید پست ارسال نکنید !
موفق باشید .