پاسخ : مشکل در دریافت نماد
سلام
در چه حوزه ای فعالیت دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
سلام
در چه حوزه ای فعالیت دارین؟
vp.n ایران
سرویس کاهش پینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJ_2015
vp.n ایران
سرویس کاهش پینگ
خب می توان گفت که کسب و کار شما برای کارشناس مبهم بوده و نتونسته تشخیص بده که آیا این کار قانونی هست یا نه بخاطر همین ارجاع داده تنظیم مقررات تا تکلیف مشخص بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
خب می توان گفت که کسب و کار شما برای کارشناس مبهم بوده و نتونسته تشخیص بده که آیا این کار قانونی هست یا نه بخاطر همین ارجاع داده تنظیم مقررات تا تکلیف مشخص بشه!
اگه مبهم بوده چرا به این سایتها نماد دادن و فقط برای من براشون مبهم بوده؟
godping.ir
pingpass.ir
ziping.ir
و...
سازمان تنظیم هم نمیتونم برم سراغ کاراش. چون یه عده ادمایی کارشناس شدن که متخصص پاسکاری مردم هستن و به دردسرش نمی ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJ_2015
godping.ir
pingpass.ir
ziping.ir
و...
سازمان تنظیم هم نمیتونم برم سراغ کاراش. چون یه عده ادمایی کارشناس شدن که متخصص پاسکاری مردم هستن و به دردسرش نمی ارزه
درود...با این وضعیت ممکنه به سایت های کاهش پینگ و وی پی ان نماد ندهد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJ_2015
godping.ir
pingpass.ir
ziping.ir
و...
خب دیگه بستگی دراه به شیفت کدوم کارشناس بخوری :39:
شما هم سایتتو تو ساماندهی اینا ثبت کن یخورده پافشاری کنی و این سایت هایی که گفتی رو بهشون نشون بدی میدن
سلام
تماس بگیرید مجدد یا در قسمت توضیحات قسمتی که ایراد گرفتند تمام سایت هایی که کارشون با شما یکی هستش و نماد دارند رو ذکر کنید ، تا تایید کنند ساییتون رو .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
خب دیگه بستگی دراه به شیفت کدوم کارشناس بخوری :39:
شما هم سایتتو تو ساماندهی اینا ثبت کن یخورده پافشاری کنی و این سایت هایی که گفتی رو بهشون نشون بدی میدن
ساماندهی هم ثبت شده ولی برای تایید کارشناس ساماندهی نیاز به دریافت نماد هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
سلام
تماس بگیرید مجدد یا در قسمت توضیحات قسمتی که ایراد گرفتند تمام سایت هایی که کارشون با شما یکی هستش و نماد دارند رو ذکر کنید ، تا تایید کنند ساییتون رو .
سلام
این مورد را هم گفتم در جوابم گفت کاری با بقیه سایتها نداشته باشم و در اخر گفت بزودی نماد این سایتها هم تعلیق میشه. حالا نمیدونم راست گفته یا نه....
عزیز درقسمت توضیحات توضیح بدید سرویس کاهش پینگ هست و برای طرفدار های بازی ها آنلاین و ...
یه 7 الی 8 خط توضیح بدید تایید میشه
ما هم یه کارشناس به تورمون خورده بود که فقط صفحه اصلی سایت رو یه نگاه کرده بود و اکثر چک لیست هارو تایید نکرده بود !
ما هم برای هرکدوم 7 الی 10 خط توضیح و تفسیر نوشته بودیم تا تایید کرد
ضمنا اصلی از کلمه v.pn یا امثال اینا در توضیحات استفاده نکنید