سلام خدمت دوستان ملت پی چرا نه تسویه میکند نه تیکت جواب میدهد؟؟دو میلیون پولم دو هفتس گیر کرده راهنمایی کنید لطفاwww.mellatpay.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان ملت پی چرا نه تسویه میکند نه تیکت جواب میدهد؟؟دو میلیون پولم دو هفتس گیر کرده راهنمایی کنید لطفاwww.mellatpay.com
برادر من عزیز من چرا از درگاهی استفاده میکنید که تازه تاسیس شده من قصد توهین به درگاه مذکور ندارم اما سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
شما از درگاه مطمنی استفاده کن
تنها راهش شکایت کردن هست از دادگشتری شهرتون .
ولی چقدر درگاه مثل قارچ زیاد شده که اصلا اسمشون را تاحالا ما نشنیدیم
ميشه جسارتا دليل اينكه از درگاه هاى ناشناس استفاده ميكنيد و مبالغ هنگفت توش نگه ميدارم رو بپرسم؟ اين همه درگاه واسط معتبر ! بهتر نيست از اونا استفاده كرد ؟
اینها کل سیستم هاشون بهم ریخته منم از سیبا پی 500 تومن پول دارم 5 روزه تسویه نزدن
سلام
به قول خ صیفی درگاه ها قارچ شده، برادر من یک درگاه درست حسابی معتبر انتخاب کنید دیگه لازم نباشه یک تاپیک شکایت ایجاد کنید. مشاهده بسیاری از این تاپیک و موضوع ها شدیم ولی بازم عبرت نشده واسه مردم.
تنها راه شکایت شما دوست عزیز از طریقه قانون.
متاسفانه مشکل خودتون هستید که به هر سایتی که در عنوانش از کلمه درگاه پرداخت استفاده شده باشه اعتماد میکنید
بابا مشکل این بنده خداها نیستن .
بخدا مشکل خود دولته ....
از سال 89 توی این مملکت پرداخت واسط داریم . خب سال 89 نه ؛ 90 نه ، دیگه 91 باید یه کاری میکردند.
یا برای این کسب و کار مجوز صادر میکردن یا همون موقع درشو تخته میکردن .....
6 سال گذشته تازه به فکر افتاده یه حرکتی بزنه . زد همه رو خیلتر کرد که مثلا درست بشه . برعکس گند زد از 95 تعداد واسط ها صد برابر شد . چون بعد *****ینگ بقیه فهمیدن عجب پس این کسب و کار مجوز نداره . ما هم تو خونه بدون مجوز واسط میزنیم .