مشکل در نصب Esxi با دسترسی لارا بروی سرورهای هتزنر
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی استاتید
من یکبار دسترسی لارا رو گرفتم و Esxi رو نصب کرده بودم ولی الان مجدد دسترسی گرفتم ولی متاسفانه هرکاری میکنم دیگه از طریق ایزو ای که مانت میکنم راه اندازی نمیشه
داخل setup هم میشم و فقط بوت از طریق شبکه یا هارد رید داره و سی دی رام یا مجازی سازی رو نشون نمیده
دوستان میتونند کمک کنند
با تشکر
پاسخ : نصب Esxi با دسترسی لارا بروی سرورهای هتزنر
روش کار به شکل قبله!
شاید فایل iso شما مشکلی داره لطفا فایل های دیگه رو هم تست کنین!
نکته: آدرسی که میدین روی بکاپ های خود هتزنره دیگه درسته ؟
اگه ممکنه این مورد رو از اول بررسی کنین https://wiki.hetzner.de/index.php/LARA/en
ممنون از پاسخ تون
من 10 تا ایزو Esxi رو چک کردم باز هم نشد نسخه 6 خود سایت vm رو نیز مستقیم دانلود کردم نشد
این رو متوجه نشدم "آدرسی که میدین روی بکاپ های خود هتزنره دیگه درسته ؟"
هر کاری میکنم توی لارا توی Interfaces“ -> „Virtual Media نشون میده که ایزو وارد سی دی رام شده ولی موقع بوت ، بوت از طریق هارد صورت میگیره
توی setup نیز گزینه ای به جز هارد و بوت از طریق شبکه نیست
زمانی هم که ایزو رو مونت میکنم موقع بوت یه 5 دقیقه ای روی صفحه اول میمونه و بعد ادامه بوت رو میره
ممنون میشم راهنمایی دقیق بکنید
با تشکر
بعضی سرورها نسخه های خاصی رو قبول میکنن
و همچنین بعضی دسترسی لارا هائی که به شما میدن ممکنه ایزو رو بوت نکنه و اینکار توسط خود هتزنر برای اون 21 یا 25 یورو انجام میدن
یه بار با نسخه 5.1 بوت شد و تمام راه اندازی ها انجام شده بود ولی چون هارد ها دو تا 300 بود که رید نکرده بودم نمی شناخت مجبور شدم از اول دوباره رید کردم و فرمت که کردم دیگه اصلا از روی Esxi بوت نشد
چی کار میشه کرد کسی راه حلی دیگه داره یا تنظیمات خاصی توی بایوس که باید انجام بشه البته من تمام تنظیمات رو دیدم ولی برای فردا که میخوام دوباره دسترسی بگیرم میخوام تنظیمات بایوس رو Default کنم و راه های دیگه رو اگه دوستان راهنمایی بفرمایند در صورتیکه بوت نشد اجرا بکنم
اگه کس دیگه ای تجربه ای داره در این موضوع ممنون میشم راهنمایی بفرماییند
باتشکر
اساتید پیشنهاد دیگه ای ندارند
لطفا اگه کسی راه کاری سراغ داره بگه ممنون میشم
سلام
نوع سرورتون چی هست ؟ ما بعضی از سرورها را بدون نیاز به لارا نصب کرده ایم، شاید روی سرور شما هم جواب داد
سرورمون
SB35 از نوع سرورهای Offers بوده
Intel Core i7-950
2x HDD 300 GB SAS
3x RAM DDR3 8192 MB
میشه بفرمایید چطوری میشه بدون لارا نصب کرد
با تشکر
متاسفانه بدون لارا نمیشه نصب کرد.
نسخه ۵.۱ رو هم تست فرمودین؟ اگه نه حتما تست کنین
1 فایل پیوست
ممنون از پاسخ تون
الان دسترسی گرفتم و نسخه 5.1 رو قرار دادم و موقع بوت شدن f11 رو زدم یه توقف 5 دقیقه ای زمان هایی که سی دی رو مونت میکنی توی همون صفحه اول راه اندازی پیش میاد و بعد راه اندازی که شد گزینه های نوع بوت میاد که فقط هارد رید و شبکه هست
عکش هم گذاشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
فایل پیوست 32830
- - - Updated - - -
هر سه تا گزینه رو هم تست کردم ولی متاسفانه در دو مورد اول به این صورت پیش اومد که عکسش رو میازرم
فایل پیوست 32831
و با انتخاب مورد سوم که raid تنها بود این پیغام رو داد
فایل پیوست 32832
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر