2 فایل پیوست
نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازیمون هدیه سرویسهای ADSL آسیاتک رو بدیم!
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری میکنید، میتونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویسهای ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!
میزان تخفیف ارائه شده روی پلنهای سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:
پلن های سرورهای مجازی:
پلن اقتصادی
|
پلن پایه
|
پلن ویژه
|
پلن حرفهای
|
- پردازنده: ۱ هسته 1Ghz
- رم: ۱ گیگابایت
- هارد: ۴۰ گیگابایت
- پهنای باند: نامحدود
- پورت: 1Gbps
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz
- رم: ۱/۵ گیگابایت
- هارد: ۵۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 2Ghz
- رم: ۲ گیگابایت
- هارد: ۶۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۳ هسته 3Ghz
- رم: ۴ گیگابایت
- هارد: ۸۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
سفارش
سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربرانمون ارائه میشن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرورهای مجازی نیرا کلاود از همهی لوکیشنها ارائه میشود.
http://niracloud.com/img/slider-vps.png
نکتهای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخض بشه، دیتاسنترهای نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرورهای ارزان قیمت رو از دیتاسنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرورهای نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتاسنترهای متداول دارند !
دیتاسنترهای نیرا کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان
نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید،
پیغام خصوصی بزنید، به ما
تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:
http://niracloud.com/img/logo.png
تجربهای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
پاسخ : معرفی نام تجاری "نیرا کلاود" ! | vpsco سابق | تخفیف سرور مجازی به مناسبت تغییر برند و وبسایت جدید! | ۷ روز بازگشت وجه
درصد تخفیفتون دقیقا چند درصده؟ و آیا فقط برای ماه اول هست یا دائمیه؟ برای پلن حرفه ای میخواستم.
سوال دیگه اینکه Ecatel بدون ابیوز و کپی رایت هست دیگه؟
پاسخ : معرفی نام تجاری "نیرا کلاود" ! | vpsco سابق | تخفیف سرور مجازی به مناسبت تغییر برند و وبسایت جدید! | ۷ روز بازگشت وجه
سلام ... مای لوک هاردش ssd هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash61
درصد تخفیفتون دقیقا چند درصده؟ و آیا فقط برای ماه اول هست یا دائمیه؟ برای پلن حرفه ای میخواستم.
سوال دیگه اینکه Ecatel بدون ابیوز و کپی رایت هست دیگه؟
سرویس های ما برای خرید هایی که از امروز تا 15 روز دیگه خریداری بشه 10 درصد علاوه بر قیمت های فوق به صورت دائمی تخفیف خواهند داشت
سرور های ایکاتل کاملا بدون مورد با کپی رایت هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام ... مای لوک هاردش ssd هست ؟
متاسفانه فعلا از مای لاک سرور مجازی نداریم ولی از المان با هارد اس اس دی قابل ارائه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
سرور های ایکاتل کاملا بدون مورد با کپی رایت هستند
دقیقا این قسمت رو درست متوجه نشدم. بدون مورد با کپی رایت؟ یعنی کپی رایت دارند؟ چون نوشتین با کپی رایت.
اگر بدون ابیوز و کپی رایت و ... هست من پلن حرفه ای رو میخوام سفارش بدم. بفرمایید تا ثبت نام کنم و سفارش بدم.
البته تا اونجایی که میدونم ایکاتل وارز هست. ولی این جمله ی شما (با کپی رایت) منو به شک انداخت.
راستی پورت رو که در این پلنها محدود نکردین؟ همون یک گیگابیت باز هست؟
تیکت هم زدم براتون تو سایت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash61
دقیقا این قسمت رو درست متوجه نشدم. بدون مورد با کپی رایت؟ یعنی کپی رایت دارند؟ چون نوشتین با کپی رایت.
اگر بدون ابیوز و کپی رایت و ... هست من پلن حرفه ای رو میخوام سفارش بدم. بفرمایید تا ثبت نام کنم و سفارش بدم.
البته تا اونجایی که میدونم ایکاتل وارز هست. ولی این جمله ی شما (با کپی رایت) منو به شک انداخت.
راستی پورت رو که در این پلنها محدود نکردین؟ همون یک گیگابیت باز هست؟
تیکت هم زدم براتون تو سایت.
دوست عزیز
پوزش از مبهم بودن پیام قبلی
منظور این بود که تقریبا مشکلی نداره سرورهای ایکاتل به موارد کپی رایت
خیلی از کاربران کنونی ما که از ایکاتل استفاده میکنند مشکلی با ابیوز و کپی رایت نداشتن تا حالا چون عملا ایکاتل گیر زیادی نمیده و اگه هم مشکلی بوده با ایکاتل حرف زدیم و برطرف کردیم
پورت ها به هیچ وجه محدود نشدن یک گیگابیت بصورت دیفالت باز هست
ممنون از علاقهمندی تون به نیرا کلاود :)
سلام و وقت بخیر
آرزوی موفقت دارم برای تیم وی پی اس کو (تیرا کلاد)
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ، میتونم بپرسم دلیل تغییر برند چی هست؟
چون تا جایی که من اطلاع دارم (و باهاتون همکاری هم داشتم) پیشینه بدی نداره نامتون
تقریبا شناخته شده هم هست در رسته ی کاری خودتون
ممنون میشم اگر ممکنه بفرمایید تغییر برند برای چی هست؟ یعنی قراره زیرساختتون Cloud Base بشه!؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام و وقت بخیر
آرزوی موفقت دارم برای تیم وی پی اس کو (تیرا کلاد)
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ، میتونم بپرسم دلیل تغییر برند چی هست؟
چون تا جایی که من اطلاع دارم (و باهاتون همکاری هم داشتم) پیشینه بدی نداره نامتون
تقریبا شناخته شده هم هست در رسته ی کاری خودتون
ممنون میشم اگر ممکنه بفرمایید تغییر برند برای چی هست؟ یعنی قراره زیرساختتون Cloud Base بشه!؟
ممنون
سلام جناب
ممنون از لطفتون
دلیل تغییر نام تجاری اجباری نبوده
بلکه دلایلی مثل اضافه شدن افراد حدیدی به تیممون، تغییرات اصولی یا بعبارتی بهبودی بنیادی در نحوه سرویس دهی ( که هنوز بصورت کامل انجام نشده) و سعی در معرفی خدمات جدیدی ( که کلاود و حتی کلاستر میتونه مشمول باشه) مارو ترغیب به انتخاب نام بهتری برای ادامه فعالیتمون کرد
درود
قبلا ازتون سرویس داشتم لوکیشن هلند بود کیفیت عالی بود حتی یادمه موقعی که سررسید سرویس رسید به من خودشون تو تلگرام پیام دادن و سوال کردند که اگه قصد تمدید ندارم حذف کنن در غیر اینصورت صبر کنن تا فاکتور پرداخت کنم
فقط تنها مشکلی که بود بهم پنل مدیریت سرور مجازی ندادید و گفتید به علت اینکه باگ دارند این پنل ها و امکان هک هست ارائه نمیشه حالا الانو نمیدونم هنوز به همون شکله یا خیر ؟
ضمنا سایتتون هم خیلی زیبا شده انشالله موفق باشید.
سلام
کنترل پنل هم ارائه می دهید؟