درود ،
دوستان عزیز لطفاً یک آپلود سنتر معتبر و همیشگی و رایگان که با لینک مستقیم باشد ، لطفاً معرفی کنید .
پ.ن » ایرانی یا خارجی بودن آپلود سنتر مهم نیست ، مواردی که در بالا گفتم مهم هست .
موفق باشید .
نمایش نسخه قابل چاپ
درود ،
دوستان عزیز لطفاً یک آپلود سنتر معتبر و همیشگی و رایگان که با لینک مستقیم باشد ، لطفاً معرفی کنید .
پ.ن » ایرانی یا خارجی بودن آپلود سنتر مهم نیست ، مواردی که در بالا گفتم مهم هست .
موفق باشید .
درود ...
فکر نکنم همچین آپلود سنتری وجود داشته باشه . آپلود سنتر های زیادی رو میشناسم که میتونن این قابلیت ها رو ارائه بدن اما رایگان نیستن . برای اینکه فایل هاتون حذف نشه یا با لینک مستقیم همراه باشه ، باید هزینشو بپردازید . با این حال منتظر نظر بقیه دوستان هم در این مورد بمونید ...
بهتره از کلودهای بزرگ دنیا مثل Mega.nz و Google Drive استفاده بکنید.
مگا کلود بسیار قدرتمند و امنیه و سرعت مناسبی داره البته نباید انتظار لینک مستقیم با idm ازش داشته باشید خودش یه اپ داره با اون با نهایت سرعت و تا حجم 50 گیگ دانلود می تونید بکنید.
هیچکدوم لینک همیشگی نمیدن. حتی خارجیها(البته بطور اختصاصی فضا میدن ولی نمیشه پابلیک کنید)
از آپلودبوی استفاده کنین، مطمئنه
از رزآپ استفاده کیند
rozup.ir
فضاش هم اشتباه نوشته 300 مگ
2 گیگ فضای دیفالت داره
لینک مستقیم میده
ب جز خداوند ، چیزی ب اسم همیشگی وجود نداره دوست من ... و هیچ کس نمیتونه ب شما تضمین همیشگی بودن رو بده .
در هر صورت ، پیشنهاد من ب شما http://uploaded.net هست ، خودم ازش استفاده میکنم و راضیم .