مشکل وردپرس بعد از انتقال به دامین دیگر در دایرکت ادمین
سلام.
دامینی داشتیم و انتقالش کردیم به دامین دیگر با ترفند عوض کردن دامین ها در دایرکت ادمین.
اما بعد از انتقال قسمت نرم افزار وردپرس با مشکل زیر مواجع هست و ارور HTTP ERROR 500 رو میده.
ارور زیر هم در لاگ سرور میوفته :
[Sat Jul 09 22:56:20.021398 2016] [fcgid:warn] [pid 179134:tid 139695589537536] [client 151.247.106.77:59462] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Unknown: Failed opening required '/home/csmorir/domains/cs-mor.ir/public_html/wordfence-waf.php'
اما بعد از انتقال دیگر نرم افزار ها مثل whmcs یا فروم ویبولیتین کار میکنن و فقط صفحه اصلی که وردپرس هست اررو های بالارو میده
ادرس سایت : Morphin3.iR
لطفا راهنمایی کنید:106:
پاسخ : مشکل وردپرس بعد از انتقال به دامین دیگر در دایرکت ادمین
متاسفانه به تنظیمات وردپرس نمیره
با سلام
کارهای زیر رو انجام بده
1 - برو توی PHPMyAdmin و از جداول وردپرس وارد option بشید. توی دو تا خط اول آدرس جدیدتو وارد کن
2 - وارد فایل منیجر بشید و وارد فولدر Wp-content و زیر فولدر plugin. اونجا پلالکین های امنیتی و چیزهایی که مربوط به تغییر دادن وردپرس هست رو یکبار Rename کن و بعد وارد ادمین وردپرس بشید و کارهای لازم رو انجام بدید در نهایت برگردید و پلاکین هایی که رینیم کردید رو درست کنید. معمولاً من خودم آخر اسم هر فولدر چند تا خط تیره میذارم که اصل اسم پلاگین از بین نره و بدین ترتیب پلاگین رو دستی و به قول دوستان برنامه نویس به صورت سخت افزاری غیر فعال می کنم
با آرزوی موفقیت
مرتضی پورمحمد
شرکت طراحی وب سایت وانیا
مشکل رو حل کردیم اما نه با راهنمایی های شما
اما بعد حل این مشکل صفحه اصلی دیر لود میشه
Website : MorPhiN3.IR
پینگ میده ولی بالا نمیاد دامنه