6 فایل پیوست
بهترین زمان منتشر کردن مطلب در شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی امروزه به جزء جدا نشدنی کاربران اینترنت بدل شده اند و هر روز به کاربران این شبکه ها افزوده می شود. به همین علت مبحث سوشیال مارکتینگ مطرح شده است. این که بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست و بهترین روش ها کدامند را در مطلبی جداگانه بحث خواهیم نمود.
. امروز قصد داریم تا به شما بگوییم چه زمان هایی را برای این شبکه ها صرف کنید تا زمان و انرژی شما هدر نرود. به بیان دیگر شما برای یک پست بسیار زحمت میکشید اما فیدبک خوبی ندارید، یکی از علت های آن ( و شاید مهمترین ) زمان نامناسب برای منتشر کردن پست ها است. در مطلب زیر به شما میگویم برای هر شبکه ی اجتماعی چه زمانی را جهت منتشر کردن مطلب در نظر بگیرید
قبل از اینکه به بررسی هر شبکه بپردازیم باید اذعان کنیم که این ساعات حدودی است و متناسب با فاکتورهای متفاوت ممکن است این زمانبندی عوض شود. پیشنهاد می کنم با وانیا تماس بگیرید تا در خصوص کسب و کارتان و زمان انتشار محتوا به شما مشاوره دهد.
فایل پیوست 32323
فیسبوک :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : ساعت 12 الی 13 - 18 الی 21
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 18 الی 24
جمعه ( روزهای تعطیل ) : 11 الی 14 - 21 الی 24
فایل پیوست 32324
گوگل پلاس :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : ساعت 18 الی 21
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 17 الی 20
در روزهای تعطیل ترجیحاً پست تخصصی منتشر نکنید
فایل پیوست 32325
توئیتر : تقریباً در تمامی ساعات می توانید پست داشته باشید اما برای بیزینس بهترین زمان بین ساعت 12 ظهر تا 9 شب می باشد
فایل پیوست 32326
لینکدین :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : 7 صبح الی 9 صبح - ساعت 12 الی 15 - ساعت 18 الی 20
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 9 صبح الی 12 ظهر
جمعه ( روزهای تعطیل ) : 10 الی 14
فایل پیوست 32327
پینترست : این شبکه نیز مانند توئیتر ، در هر بازه ی زمانی می توانید پست داشته باشید اما پست های تخصصی را برای ساعات 10 صبح الی 5 بعد از ظهر داشته باشید
فایل پیوست 32328
ایسنتاگرام : با توجه به فعالیت زیاد کاربران ایرانی در این شبکه ی اجتماعی تمامی ساعات برای پست گذاشتن مناسب است. اما بهترین زمان از ساعت 4 بعد از ظهر تا 12 شب می باشد
پاسخ : بهترین زمان منتشر کردن مطلب در شبکه های اجتماعی
مطلب جالب و مفیدی بود
سوالم اینکه به دلیل مشغله زیاد و نداشتن وقت زیاد میشه لطف کنید یه تایم هر کدوم از این شبکه هارو بگید کدام ساعت بیشتر هستش مثلا فیس بوک ساعت 8 تا 9 شب اینجوری بازه یساعته که از همه بیشتر هستش رو میخوام ممنون.
ایسنتاگرام ساعت 10 شب هست
بیشترین بازخورد را در ارسال های شبانه داشتم معمولا از 9 تا 12 شب زمانی که کاربران در شبکه ها حضور دارند .
بهترین زمان برای تبلیغ و یا پست گذاشتن با بازخورد ...
شب هایِ ایام تعطیل..مثلا شب جمعه ..
چون اکثرا تا دیر وقت هستند..
مورد بوده ساعت 12 شب پست گذاشته شده..
یک ساعته..50% اعضا دیدن پست رو
با سلام
نظرات دوستان کامل بود. اما تجربه ی شخصی خودم اینه
توی اینستاگرام از هشت شب تا دوزاده شب و از دوازده ظهر تا سه
توی بقیه ی شبکه ها هم خودم عموماً بین ساعت های 12 ظهر تا 6 بعد از ظهر فعالیت می کنم مازاد بر اینکه توی توئیتر اگر خواستم پست انگلیسی بذارم از هشت شب به بعد اینکارو میکنم
با آرزوی موفقیت
مرتضی پورمحمد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farjadp
شبکه های اجتماعی امروزه به جزء جدا نشدنی کاربران اینترنت بدل شده اند و هر روز به کاربران این شبکه ها افزوده می شود. به همین علت مبحث سوشیال مارکتینگ مطرح شده است. این که بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست و بهترین روش ها کدامند را در مطلبی جداگانه بحث خواهیم نمود.
. امروز قصد داریم تا به شما بگوییم چه زمان هایی را برای این شبکه ها صرف کنید تا زمان و انرژی شما هدر نرود. به بیان دیگر شما برای یک پست بسیار زحمت میکشید اما فیدبک خوبی ندارید، یکی از علت های آن ( و شاید مهمترین ) زمان نامناسب برای منتشر کردن پست ها است. در مطلب زیر به شما میگویم برای هر شبکه ی اجتماعی چه زمانی را جهت منتشر کردن مطلب در نظر بگیرید
قبل از اینکه به بررسی هر شبکه بپردازیم باید اذعان کنیم که این ساعات حدودی است و متناسب با فاکتورهای متفاوت ممکن است این زمانبندی عوض شود. پیشنهاد می کنم با وانیا تماس بگیرید تا در خصوص کسب و کارتان و زمان انتشار محتوا به شما مشاوره دهد.
فایل پیوست 32323
فیسبوک :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : ساعت 12 الی 13 - 18 الی 21
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 18 الی 24
جمعه ( روزهای تعطیل ) : 11 الی 14 - 21 الی 24
فایل پیوست 32324
گوگل پلاس :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : ساعت 18 الی 21
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 17 الی 20
در روزهای تعطیل ترجیحاً پست تخصصی منتشر نکنید
فایل پیوست 32325
توئیتر : تقریباً در تمامی ساعات می توانید پست داشته باشید اما برای بیزینس بهترین زمان بین ساعت 12 ظهر تا 9 شب می باشد
فایل پیوست 32326
لینکدین :
روزهای شنبه تا چهارشنبه : 7 صبح الی 9 صبح - ساعت 12 الی 15 - ساعت 18 الی 20
پنجشنبه ( روزهای نیمه تعطیل ) : 9 صبح الی 12 ظهر
جمعه ( روزهای تعطیل ) : 10 الی 14
فایل پیوست 32327
پینترست : این شبکه نیز مانند توئیتر ، در هر بازه ی زمانی می توانید پست داشته باشید اما پست های تخصصی را برای ساعات 10 صبح الی 5 بعد از ظهر داشته باشید
فایل پیوست 32328
ایسنتاگرام : با توجه به فعالیت زیاد کاربران ایرانی در این شبکه ی اجتماعی تمامی ساعات برای پست گذاشتن مناسب است. اما بهترین زمان از ساعت 4 بعد از ظهر تا 12 شب می باشد
این ساعت ها رو شخصا تجربه کردم، تایید میشه.
خیلی دقیق و کامل بود.