چه کسی تبلیغات گوگل مستقیم کار کرده ؟
سلام
دوستانی که مستقیم اکانت گوگل داشتن و تبلیغات دادن میشه اعلام کنند چند راهنمایی می خوام .
ممنونم
پاسخ : چه کسی تبلیغات گوگ مستقیم کار کرده ؟
سوال در باره نحوه کار و ثبت تبلیغ دارم .
کسی بلد هست ؟
سلام زبانت خوبه یه اکانت تهیه کنی برات بهتره
اما نمیتونی آفراشون پیدا کنی اونایی که میبینی کم قیمت میدن برای اینه همش آفر میفرشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
سلام زبانت خوبه یه اکانت تهیه کنی برات بهتره
اما نمیتونی آفراشون پیدا کنی اونایی که میبینی کم قیمت میدن برای اینه همش آفر میفرشون
من خودم اکانت می خوام باز کنم . مشکل مدارک و .... هم ندارم .
می خوام کسی که این کارو قبلا کرده ازش چندتا سوال بپرسم در باره نحوه پرداخت این جور چیزا ...
چون اطلاعات کارت از من می خواد . من اگر بزنم روزی دیگه نخوام تبلیغ بدم چی !؟
کسی هست خودش پنل داشته باشه ؟
من پیشنهاد میکنم از نمایندش تو ایران بگیری دردسر مدارک و غیره نداره
دیگه نخوای تبلیغ کنی شارژ نمیکنی یا استاپ میکنی تبلیغو
بیشتر ماها چون نمیسرفه برامون از نماینده میگیریم یا میدیم دوستان از اروپا شارژ کنن
سلام من قبلا کار کردم اصلا کارایی نداره تبلیغات دادن تو گوگل ads بزرگترین اشتباهه فقط پولتو میریزه بیرون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
سلام من قبلا کار کردم اصلا کارایی نداره تبلیغات دادن تو گوگل ads بزرگترین اشتباهه فقط پولتو میریزه بیرون.
دوست عزیز این حرفو نزنید مگه میشه تبلیغ تو گوگل جواب نده من 100% میگم جواب میده بستگی به شما داره چه نوع تبلیغی میدی احتملا شما بدونه مشاور رفتی جلو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
من پیشنهاد میکنم از نمایندش تو ایران بگیری دردسر مدارک و غیره نداره
دیگه نخوای تبلیغ کنی شارژ نمیکنی یا استاپ میکنی تبلیغو
بیشتر ماها چون نمیسرفه برامون از نماینده میگیریم یا میدیم دوستان از اروپا شارژ کنن
چه شرکتی رو پشنهاد می کنید ؟ آخه توی ایران تقریبا هر دلار رو ۴۴۰۰ تومان درمیاد تبلیغات خود خودم بزارم ۳۶۰۰ درمیاد ! توی ۳۰ دلار مثلا ۲۴۰۰۰ تومان میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
نظر شما برای من قابل احترام هست
اما فکر کنم ( خخودم انجام ندادن ) فکر کنم باید جواب بده ! مخصوص برای سایت هایی که چیزی برای فروش دارند و مخصوصا انگلیسی باشند که تمام دنیا رو پوشش کنند .
فکر کنم جواب بده
دوست عزیز من کار کردم
1- میزانی که شارژ میکنی کم میشه
2- میزانی که کلمت اولویت داشته باشه برات نمایش میده مثلا اگر کلمت خیلی محبوب باشه هر کلیک مثلا 5 دلار ازت کم میکنه به شرطی که بخوای صفحه اول بالا قرار بگیری)
3- مدل های مختلفی داره مثلا بیشترین کلیک بشه از کدوم کشور باشه بیشترش چه زبانی باشه و غیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
دوست عزیز من کار کردم
1- میزانی که شارژ میکنی کم میشه
2- میزانی که کلمت اولویت داشته باشه برات نمایش میده مثلا اگر کلمت خیلی محبوب باشه هر کلیک مثلا 5 دلار ازت کم میکنه به شرطی که بخوای صفحه اول بالا قرار بگیری)
3- مدل های مختلفی داره مثلا بیشترین کلیک بشه از کدوم کشور باشه بیشترش چه زبانی باشه و غیره
ميشه اي دي تلگرامتونو بدين ؟
سوالم چيز ديگري هست