مشکل قط شدن اینترنت با اتصال دستگاه های دیگر به مودم
سلام
ی مودم tplink دارم وقتی از طریق wifi ی دستگاه بهش متصل میشه کاملا درست کار میکنه ولی وقتی ی دستگاه دیگه بهش متصل میشه اینترنت قط میشه و باید کانکشن یکی از دستگاه ها قط بشه و دوباره وصل بشه تا اینترنت وصل بشه و تا زمانی که چندتا دستگاه بهش وصل هستن هر چند دقیقه ی بار قط میشه و با خاموش روشن کردن wifi موبایل ها دوباره وصل میشه
بیشتر مواقع هم وقتی دستگاه های اندرویدی بهش وصل میشن قط میشه با ios و ویندوز خیلی کم این اتفاق میافته
ممنون میشم کمک کنید
پاسخ : مشکل قط شدن اینترنت با اتصال دستگاه های دیگر به مودم
درود. مشكلات اين چنيني در مودم معمولا با ريست كردن مودم حل خواهند شد ولي براي اطمينان كامل از چگونگي حل مشكل با شركتي كه ازش سرويس دارين تماس حاصل فرماييد و ازشون راهنمايي بخوايين. اون ها هم مطمئنا راهنمايي هاي خيلي كاربردي و مفيدي خواهند كرد
موفق باشيد
Sent from my iphone using taptalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
درود. مشكلات اين چنيني در مودم معمولا با ريست كردن مودم حل خواهند شد ولي براي اطمينان كامل از چگونگي حل مشكل با شركتي كه ازش سرويس دارين تماس حاصل فرماييد و ازشون راهنمايي بخوايين. اون ها هم مطمئنا راهنمايي هاي خيلي كاربردي و مفيدي خواهند كرد
موفق باشيد
سلام ممنون از راهنماییتون چندین بار ریست کردم متاسفانه تاثیری نداشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
espad
سلام ممنون از راهنماییتون چندین بار ریست کردم متاسفانه تاثیری نداشته
با شركت تماس بگيريد توضيحات كامل تر از هر شخص ديگري بهتون ميدن
موفق باشيد
شما کانال وایرلسو عوض کن شاید حل شد. از برنامه inssider میتونی کمک بگیری (اگه دانگل وایرلس داشته باشی)
-----
برای احتیاط چک کن ببین ap isolation فعال هست اگه بود اونو هم غیرفعال کن و dns هم دستی وارد کن
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن حتما راه های گفته شده بررسی میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم