پاسخ : نیازمند سرمایه گذار
سلام
کسی بخواد این مبلغ سرمایه گزاری کند چرا باید روی دامنه شما و با اسم شرکت شما فعالیت و سرمایه گزاری کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
سلام
کسی بخواد این مبلغ سرمایه گزاری کند چرا باید روی دامنه شما و با اسم شرکت شما فعالیت و سرمایه گزاری کرد؟
نمیدونم دنبال چی هستید اما باید بهتون بگم بیشتر توجه کنید نصف هزینه از سمت ما هست
برای انسان بودن بهتر است بجا اینکه به دنبال تخریب باشیم فقط انسان باشیم
یا علی
نقل قول:
برای انسان بودن بهتر است بجا اینکه به دنبال تخریب باشیم فقط انسان باشیم
تخریب نکردم فقط سوال کردم یعنی شما نظرتون اینه که نباید برای سرمایه گذاری سوال کرد؟
با سلام.
لطفا میزان سود پیش بینی شده از این کار و در واقع توجیه اقتصادی اون رو برام پ.خ کنید. و یا با شماره 09124581521 در تلگرام در ارتباط باشید.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
لطفا میزان سود پیش بینی شده از این کار و در واقع توجیه اقتصادی اون رو برام پ.خ کنید. و یا با شماره 09124581521 در تلگرام در ارتباط باشید.
ممنون
در تلگرام پیام ارسال شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
تخریب نکردم فقط سوال کردم یعنی شما نظرتون اینه که نباید برای سرمایه گذاری سوال کرد؟
عزیز دل شما برای بنده ی حقیر احترامی قائل نشدید که تاپیک رو کامل مطالعه کنید. به همین جهت تمام صحبت های شما برای بنده قابل حضم نمیباشد
نقل قول:
عزیز دل شما برای بنده ی حقیر احترامی قائل نشدید که تاپیک رو کامل مطالعه کنید. به همین جهت تمام صحبت های شما برای بنده قابل حضم نمیباشد
سوالاتی که من پرسیدم توی پستتون بهش جواب داده نشده
میزان سود رو برای این 7 میلیون در تاپیک قید کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samaserver
به دوستان عزیزی که در تلگرام پیام دادند توضیحاتی کامل و جامعی دادم برای اطلاعات جامع تر باید در تلگرام پیام بدیدو
میزان سود دهی متغیر می باشد اما به غیر از ماه های اولی که یک الی 3 ماه می باشد سود سرور به چیزی حدود 2میلیون تومان در ماه خواهد رسید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samaserver
هزینه کلی: 14 میلیون تومان
هزینه مورد نیاز: 7 میلیون تومان
بدین معنا می باشد که ما نصف هزینه را نیاز داریم نه تمام هزینه
دوستان قبل از اینکه با این آقا شراکت کنید اینجا رو مطالعه کنید لطفا
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...05#post1555505