پاسخ : درخواست سئو سایت تفریحی
روزی 2 هزار مطلب؟
تا چند روز دیگه کلا اسپم می شید دوست عزیز
اگر سایت معمولی بود می تونستم کمکی کنم اما اینجور سایت ها از پایه ایراد دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
روزی 2 هزار مطلب؟
تا چند روز دیگه کلا اسپم می شید دوست عزیز
اگر سایت معمولی بود می تونستم کمکی کنم اما اینجور سایت ها از پایه ایراد دارن
عزیز الان یک ماهه سایت داره کار میکنه روزی 2 هزارتا نیس ولی بالای 700 تاس تو وبمستر هم ثبته و مشکلی نداره
سئوتک به صورت تخصصی در زمینه افزایش رتبه سایت در گوگل و علی الخصوص در زمینه های مشاوره سئو , آموزش سئو و تبلیغات گوگل آماده همکاری با شماست , فقط کافیست از قسمت آنالیز رایگان سئو برای ما درخواست بررسی سئو ارسال کنید تا کارشناسان ما پس از بررسی دقیق وب سئو سایت شما با شما مکاتبه نمایند . همچنین می تواین به قسمت سوالات متداول سئو مراجعه کنید و با مطاله این قسمت به برخی از سوالات خودتات در رابطه با سئو و بهینه سازی سایت پاسخ دهید و در ضمن می توانید برخی از نمونه کارهای ما را در صفجه نمونه پروژه های سئو مشاهده کنید .
مشاوره رایگان : 021284294
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
دوستان یک سایت تفریحی دارم که روزانه بین هزار تا دوهزار مطلب ارسال میشه (توسط اسکریپت )
سئو داخلی وردپرس و قالب تا حدود زیادی انجام شده البته هنوز خورده کارایی داره ، میخوام مطالب سایت در کمترین تایمی در گوگل ثبت بشه و در صفحات اول گوگل باشه
آدرس سایت هم : yon.ir/yDJL
فقط عزیزان که درخواست میدن باید نمونه کار سایت تفریحی داشته باشند و همچنین قیمت نجومی هم ندید ! اگر از کار راضی بودم سئو بقیه سایت ها هم به طرف داده خواهد شد | ممنون
با سلام
سئو این وبسایت با رنج قیمتی 200 الی 4 میلیون تومان انجام پذیر می باشد
بدون استفاده از بک لینک
در صورت نیاز در خدمت هستیم با ما در تماس باشید
شماره تلگرام: 09226426197
شماره ثابت دفتر: 02645342989