مشکل در whmcs یا whm و درخواست حل مشکل
سلام.
بنده یه سیستم هاست دارم حالا 2 نفر که از من هاست گرفتن یا هاست دادم بهشون بعد مدت بین 7 تا 5 روز هاست خودکار ساسپند میشه در صوتری که زمان هاست یک ماهس وقتی هم هاست رو باز میکنم باز بعد مدتی ساسپند میشه و هی باید از پنل بازش کنم
میخواستم مشکل رو بدونم - تو دلیل هم زده عدم پرداخت سررسید اما تاریخ ها فکر میکنم درست باشن
پاسخ : مشکل در whmcs یا whm و درخواست حل مشکل
سلام
بريد تو سرويس مورد نظر و يك عكس بگيريد تا ببينم مشكل از كجاست
سلام
تاریخ میلادی سرور رو با تاریخ انقضاء اون سرویس مقایسه کنید شاید مشکل از این باشه.
2 فایل پیوست
عکس از یکی از سرویس های پیوست شد همه سرویس ها این مشکلو دارن
iHSG عزیز! تاریخاش هم امکان داره مشکل داشته باشه چون جدید ترین اپدیت whmcs نصب کردم و تاریخ شمسی نداشت ممنون میشم کمکم کنید مشکل حل شه
درگاه بانکی ندارید؟
زمانی که سفارش تایید میشود بر اساس سیکل مثلا ماهانه تاریخ سر رسید بعدی باید یک ماه به جلو برود
یکی از دلایل عدم متد پرداخت هست و شما احتمالا دستی تایید میکنید و برای همین موضوع تاریخ آپدیت نمیشود
بله دستی تایید میکنم
درگاه وصل نکردم فعلا بهش
الان مشکل کجاس و باید چی کنم؟
تاریخ انقضا رو دستی وارد کنیدمثلا برای یک ماه بعد ببینید ساسپند میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahcode
سلام.
بنده یه سیستم هاست دارم حالا 2 نفر که از من هاست گرفتن یا هاست دادم بهشون بعد مدت بین 7 تا 5 روز هاست خودکار ساسپند میشه در صوتری که زمان هاست یک ماهس وقتی هم هاست رو باز میکنم باز بعد مدتی ساسپند میشه و هی باید از پنل بازش کنم
میخواستم مشکل رو بدونم - تو دلیل هم زده عدم پرداخت سررسید اما تاریخ ها فکر میکنم درست باشن
فاکتور رو هم به صورت دستی تایید کندی اگه فاکتور رو تایید نکنید همین جور میشه
فاکتور رو به صورت پرداخت شده تایید کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahcode
سلام.
ممکن است مشکل از تاریخ پرداخت در فاکتور شما باشد
درصورت نیاز بصورت رایگان براتون انجام میشه
در زمان تایید دستی دقت کنید که زمان سررسید یک ماهه باشد.
تاریخ هاتون رو چک کنید