3 فایل پیوست
کپی کردن نماد اعتماد/جرم ؟
سلام و درود خدمت تمامی بازدیدکنندگان گرامی
بنده قصد تخریب هیچ فرد یا سایتی رو ندارم فقط وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم
این دومین سایتی بود این مورد رو دیدم البته اولیش افراز سرور بود
یه تاپیک بود به اسم
ماژول جدید پیامک شرکت ما + خط و پنل هدیه + نصب و راه اندازی درصورت نیاز کاربران مبتدی
در همین انجمن که توسط یوزر avatco راه اندازی شده بود خیلی اتفاقی سر زدم و نماد اعتماد رو دیدم گفتم کلیک کنم که دیدم باز شد و اما ماجر اینجاست فایل htm بود که در زیر عکس رو میزارم
نام دامنه رو در وب سایت اینماد سرچ کردم و چیزی پیدا نشد از مستندات هم عکس گرفتم که ضمیمه میکنم در زیر تاپیک
http://login.yarapayamak.ir/MyLogin.aspx?ReturnUrl=%2f
نام وب سایت : یارا پیامک
دامنه وب سایت : yarapayamak.ir
ادرس تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162014
موفق باشید
- - - Updated - - -
اگر روی تاریخ موجود در نماد کلیک کنید ادرس دریافتی تاریخ و ساعت رو نیز خواهید دید
پاسخ : کپی کردن نماد اعتماد/جرم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bandarit
سلام و درود خدمت تمامی بازدیدکنندگان گرامی
بنده قصد تخریب هیچ فرد یا سایتی رو ندارم فقط وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم
این دومین سایتی بود این مورد رو دیدم البته اولیش افراز سرور بود
یه تاپیک بود به اسم
ماژول جدید پیامک شرکت ما + خط و پنل هدیه + نصب و راه اندازی درصورت نیاز کاربران مبتدی
در همین انجمن که توسط یوزر avatco راه اندازی شده بود خیلی اتفاقی سر زدم و نماد اعتماد رو دیدم گفتم کلیک کنم که دیدم باز شد و اما ماجر اینجاست فایل htm بود که در زیر عکس رو میزارم
نام دامنه رو در وب سایت اینماد سرچ کردم و چیزی پیدا نشد از مستندات هم عکس گرفتم که ضمیمه میکنم در زیر تاپیک
http://login.yarapayamak.ir/MyLogin.aspx?ReturnUrl=%2f
نام وب سایت : یارا پیامک
دامنه وب سایت : yarapayamak.ir
ادرس تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162014
موفق باشید
- - - Updated - - -
اگر روی تاریخ موجود در نماد کلیک کنید ادرس دریافتی تاریخ و ساعت رو نیز خواهید دید
سلام
دوست عزیز به پلیس فتا و نماد گزارش کنید و مشخصات براشون بفرستید تا اقدامات انجام بدن
نیاز به زدن تاپیک نبود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
قصد تخریب داری.
سلام و درود شما روی چه حسابی میگید ؟شما خیلی خواهان این هستی سر دیگران کلاه بره ؟
موضوع رو حتما ب اینماد و پلیس فتا گزارش کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
قصد تخریب داری.
اسپم شما گزارش شد.
[QUOTE=OmidX;1535611]موضوع رو حتما ب اینماد و پلیس فتا گزارش کنید.
- - - Updated - - -
سلام و درود
بله گزارش کردم با تشکر از شما و همکار گرامی یوزر mizban97
سلام
بله کار ایشون جرم هست و اونطور که در سایت خود نماد درج شده ، حکم جعل علایم دولتی رو داره.
در حالی که تمامی ادرس های نماد با ادرس : trustseal.enamad.ir شروع میشه ادرس این نماد با یک ادرس جعلی و ادرس شخصی با نام www.enamadi.ir شروع شده.
در آخر ادرس نماد ما حرف i نداریم یعنی enamadi نیست و enamad هست.
آفرین به این دقت شما که تونستین این مورد رو پیدا کنید.
شما میتونید از سایت نماد هم گزارش بدید!
این مسائل ناشی از بی عرضه گی nic.ir هست ، چطور با وجود این همه سحت گیری ، اجازه ثبت همچین دامینی رو داده ؟! :| :| :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
شما اگه قصد تخریی نداری باید به اینماد گزارش بدی ، نه اینکه تو فضای عمومی این چیزارو بگی هزاران کلاهبرداری و این چیزا اتفاق میافته نباید برا هر کدوم تاپیک زد.
OmidX خوشحالیا
دوست عزیز یوزر OmidX درست فرموندن بله بنده هم به اینماد و پلیس فتا گزارش دادم اما بیشتر کاربرا به این انجمن سر میزنن یکم زود تر بفهمن چه خبره بد نیست چون کلاهبردارای زیادی در کمین اینجور افراد هستن به هر حال من وظیفه خودم دونستم اطلاع بدم
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
شما اگه قصد تخریی نداری باید به اینماد گزارش بدی ، نه اینکه تو فضای عمومی این چیزارو بگی هزاران کلاهبرداری و این چیزا اتفاق میافته نباید برا هر کدوم تاپیک زد.
OmidX خوشحالیا
اولا ک بنده ب سه جا گزارش دادم ، در ثانیه این مسائل باید در فضای عمومی مطرح بشه ک افراد در دام این اشخصاص گرفتار نشن ، کلاهبرداری شاخ و دم نداره ک ، جعل عناوین دولتی جرم محسوب میشه.