سلام دوستان
سوالی دارم
اگر من دامینم
(.com)
رو از سایت های ایرانی رجیستر کنم
و هاست رو از هاست های USA بگیرم
در whois دامین مشخض میشه دامین از ایران گرفته شده ؟ و صاحب دامین ایرانی هست ؟
راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
سوالی دارم
اگر من دامینم
(.com)
رو از سایت های ایرانی رجیستر کنم
و هاست رو از هاست های USA بگیرم
در whois دامین مشخض میشه دامین از ایران گرفته شده ؟ و صاحب دامین ایرانی هست ؟
راهنمایی کنید
درسته
ولی اسم شرکت ثبت کننده که ایرانی هست مشکل من هست آیا اون رو whois نشون میده ؟؟؟ ا
هر گونه اطلاعاتی که شما هنگام ثبت دامنه وارد کنید قسمت whois هم همان اطلاعات را نشان میدهد . شرکت های ثبت دامنه خارجی مثل رسلرکلاب یا نتورکسلوشن و ... یک گزینه داخل پنل ثبت دامنه دارد مبنی بر هیدن کردن اطلاعات شخصی دامنه که زمانی که این تیک خورده میشه آدرس و مشخصات خارج از کشور برای شما ثبت میشود و هویت اصلی شما پنهان میشود . که متاسفانه شرکت رسلو که بیشتر ایرانیها نمایندگی دارند این امکان رو نداره که قبل از تحریمات ایرنیها در رسلرکلاب پنل و نمایندگی داشتند که این امکانات را داشت و بعد از تحریمات انتقال داده شدند به رسلو که خیلی پیش پا افتادست .
اگر این موضوع خیلی برای شما اهمیت داره میتونید از فروشگاه آسان کالا یک ویزا کارت هدیه تهیه کنید و مستقیما از یکی از شرکتهای خارجی مثل نتورک سلوشن یا رسلرکلاب یا گوددی و یا وان اند وان خریدتونو انجام بدید البته با مشخصات دلخواه خودتون و امکانات فراوانی که درون این شرکتها هست استفاده کنید . البته برای ثبت نام اولیه سعی کنید با آی پی ایران ثبت نام نکنید و یا از چیز شکن یا وی پی اس استفاده کنید .
ممنون ولی اصل مطلب اینجاست که در whois lookup دامین شرکت ثبت کنده ایرانی نشون داده میشه یا نه؟
عزیز میگم اگر خیلی مهمه خودتون ثبت کنید . چون زمانی که شرکت ثبت کننده در پنل خودش دامنه شما رو به ثبت میرسونه آخرش مشخصات ثبت کننده هست و تعداد دامنه هایی که ثبت کرده . هم هاستینگ شما مشخص میکنه و هم دامین شما . اگر بتونیم تصویری از whois دامنه خود را اگر ثبت کردید به صورت خصوصی ارسال کنید بهتر میتونم راهنمایی کنم و اگر هنوز ثبت نکردید برای اطمینان بیشتر از همون طریقی که گفتم خودتون مستقیما ثبت کنید .
ببین هاست شما اگر به صورت شیر باشه وقتی آی پی دی ان اس رو سرچ کنید تمام سایتهایی که روی اون هاست سوار هستند رو نشان میده و راحت میشه فهمید از کدوم کشور هستید . حتی اگر سرورتون از امریکا باشه .
دامنه هم همینطور یک آدرس میل ثبت کننده همون شرکته و یکی دی ان اسی که روش سوار میشه اینها همه نشانگره
از راهنمایی شما ممنونo:-)
چرا عزیز نشون میده ، خوبم نشون میده . 100%
اونایی که فنی کارند به راحتی میفهمند .
اگر میخواهید که براتون با تصویر دلیل و مدرک بیارم .
بنده خدارو گمراه نکنید .
دامنه و هاست شناسنامه وبسایت شماست اگر بخواهد این چیزارو نشون نده پس به چه دردی میخوره !!؟
حتی آی پی اولین کانکت شما در موتورهای عظیم جستجو و امنیتی شبکه های امنیتی ثبت میشه چه برسه به این موارد جزئی و پیش پا افتاده .
پس فکر میکنید چطوری میتونند ظرف 1 دقیقه مسائل امنیتی ***ان اینترنتی را پیگیری کنند . هر راهی در این دنیا قانونی داره و قانون گذار پس نمیشه چشم بسته در هر مسیری قدم برداشت .
اگر میخواست نشون نده هیچ گاه شرکتهای ثبت دامین نمی آمدند گزینه هیدن اطلاعات بگذارند و بعضیاشون هزینه اضافی بابت هیدن اطلاعات دامنه شما را بگیرند .
(چیزی که یادمه نتورک سلوشن برای این قضیه 9 دلار میگرفت اگر اشتباه نکنم ) .
دوستان بیایید توی کارهایمان صداقت داشته باشیم و فقط جنبه مادی قضیه را نگاه نکنیم . به خدا راه دوری نمیره .
انسانیت کم جمله ای نیست ، بیاییم و انسانیت را در زندگیمان پررنگتر کنیم به خدای احد و واحد معجزاتی به چشم میبینید که در ذهن های کوچکمان نمیگنجد .
منظورم به دوست عزیزمان نبود ایشون حتما اطلاع نداشتند این قضیه را کلی گفتم به عنوان یک دوست ، یک همکار و یک انسان دوست از من عاجز و ناتوان و ذلیل بشنوید و آویزه گوشتان کنید ،
مگر معجزه ای شود و ما هم در به وجود آمدن این معجزه سهیم باشیم . هیچ وقت یادمان نرود که ما هیچیم ، و با خداست که کامل میشیم و همه کائنات تصویری از اوست .