نمایندگی دامنه بین المللی
سلام دوستان من میخوام نمایندگی دامنه بین المللی بگیرم یک سوال دارم از کجا بگیرم بهتره ؟ بعد چقدر باید هزینه کنم واسه گرفتن نمایندگی ممنون میشم کمک کنید.
پاسخ : نمایندگی دامنه بین المللی
الآن دوستان بدون هزینه هم ارائه می دهند !
یعنی هرچقدر که شارژ کنی حساب رو دقیقا به همون میزان میتونی دامین ثبت کنی و مبلغ اضافی نیاز به پرداخت نیست.
من این دو سرویس دهنده رو پیشنهاد میدم:
irpowerweb.com shiraz.technology
از resello
میتونید بگیرید. هزینه 25 دلار باید واریز کنید بری گرفتن نمایندگی مستقیم.
از واسطههم بخواهید تو ایران بگیرید معمولا هزینه 30 دلار میگیرن
با سلام و عرض ادب
در صورتی که با مشخصات ایرانی نیاز به ثبت نام دارید سایت Resello پیشنهاد میشود در غیر این صورت سایت Resellerclub.com پیشنهاد میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
با سلام و عرض ادب
در صورتی که با مشخصات ایرانی نیاز به ثبت نام دارید سایت Resello پیشنهاد میشود در غیر این صورت سایت Resellerclub.com پیشنهاد میشود.
منظورتون از مشخصات ایرانی کسی هست که میخواد نمایندگی به اسم اون ثبت بشه ؟
یعنی مثلا من نمایندگی رو به عنوان یک خارجی بگیرم اما مشتری هام مشخصاتشون ایران باشه بهم گیر نمیدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
یعنی مثلا من نمایندگی رو به عنوان یک خارجی بگیرم اما مشتری هام مشخصاتشون ایران باشه بهم گیر نمیدن؟
خیلی کم پیش اومده گیر بدن ولی احتمالش هست اگر اسم ایران و شماره ایران توی هویز ببینن گیر بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
بله؛ منظور شخصی است که پنل به اسمشان ثبت میشود.
برای این موضوع بهتر است از اشخاصی که تجربه داشته اند سؤال نمایید چرا که با توجه به تجربه بنده در برخی زمان ها موضوع داشتن مشتری ایرانی مشکل ساز است.
لطفا کسانی که تجربه دارن اعلام کنن.