سلام من قصد خرید از ovh دارم ولی سایت payment24 کلا میگه از ovh هیچ چیزی ارائه نمیده میگه باید حتما آدرس verify بشه و با یک آدرس امکان چند خرید وجود نداره.
کسی تا الان از این دیتا سنتر مستقیم خرید کرده؟
لطفا راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من قصد خرید از ovh دارم ولی سایت payment24 کلا میگه از ovh هیچ چیزی ارائه نمیده میگه باید حتما آدرس verify بشه و با یک آدرس امکان چند خرید وجود نداره.
کسی تا الان از این دیتا سنتر مستقیم خرید کرده؟
لطفا راهنمایی کنید.
خرید مستقیم از این دیتاسنتر پر دردسر هستش. اگر ساکن ایران هستید بهتره از دوستان و همکارانی که به صورت واسط عمل میکنند خرید کنید.
با سلام و عرض ادب
برای خرید مستقیم از دیتاسنتر OVH و SoyouStart و Kimsufi شما نیاز به پاسپورت / آی دی کارت / گواهینامه / قبض آب،برق و گاز / شماره تماس که امکان پاسخگویی داشته باشید.
تمامی مدارکی که در بالا خدمتتان عرض شد باید از کشوری بجز ایران باشد.
علاوه بر موارد فوق بعضی مواقع از شما خواسته میشه از کشور تابعه تون پیمنت رو وریفای کنید که برای من یک ماه بعد از دریافت سرور پیش اومد. یعنی پیمنت دوم من
- - - Updated - - -
پ.ن:البته اضافه کنم قبض آب و برق یا گاز رو داشته باشید نیاز به گواهینامه نیست این دوستمون باید بجای / قبل از قبض کلمه یا رو بکار میبردن
خرید مستقیم و غیر مستقیم از ovh رو پیشنهاد نمیکنم ، کلا این دیتاسنتر فقط ب دلیل مشکلاتی ک با ایران داره تحت هیچ شرایطی توصیه نمیشه .
( مطمئن باشید بنده بعد از دو سال کار با این دیتاسنتر رو هوا صحبت نمیکنم ، شک دارید خودتون آزمایش کنید :دی )
تائید میشه و البته به نسبت هتزنر خیلی بهتره از ovh هست. این دیتا سنتر بیشتر به درد کسانی میخوره که میخوان پول آی پی ندن و روی یک سرور متوسط 60 تا وی پی اس بالا بیارن(ovh هزینه آی پی رو یکبار میگره) و البته پنلش برای مونت ایزو مجهز تر از هتزنر هست اما ساپورتشون خوب نیست بخصوص اگر شما ایرانی باشید حتی تبعه آمریکا
بنده از "یا" استفاده نکردم به دلیل این که با توجه به تجربه 5 ساله در خیلی از زمان ها از شما تمام این موارد خواسته میشود و شما موظف به ارسال تمام این موارد هستید.
همچنین به تازگی برای اشخاصی که به صورت حقوقی ثبت نام کرده اند وریفای ماهیانه در نظر گرفته شده است.
پس از 5 سال کار با 90 درصد دیتاسنترها به صراحت میتوانم خدمت شما عرض کنم که در صورت رعایت قوانین دیتاسنتر و همچنین در صورتی که مشکلی در مشخصات و دسترسی شما وجود نداشته باشد هیچگونه مشکلی متوجه شما نخواهد بود.
پیشنهاد میشود ابتدا شبکه و مزیت های هر دو دیتاسنتر را با یکدیگر مقایسه نمایید.
پشتیبانی در OVH در صورت فعال بودن و خریداری Support VIP به تمام درخواست های شما حداکثر تا 15 دقیقه پاسخ داده میشود.
دوستان و همکاران بسیار خوب وحرفه ای در همین انجمن هستند که با این دیتاسنتر درحال کار کردن هستند و معتبر هستند شما تحقیق کنید و از آنها خرید کنید
اما عمده مشکلات که برخی کاربران به سمت مستقیم خرید رفتن می روند این است که برخی با پیپال هکی پرداخت هارو انجام دادن در گزشته و سرورهای خیلی از دوستان بسته شد برای همین یکم برای بعضی ها سخت است مجدد اعتماد کنند برای کسب و کار خودشون
بله از این دیتا سنتر و همچنین هتزنر حساب افتتاح کردیم و خرید مستقیم هم انجام شده. معمولا" برای کاربر یک حساب پی پال با هویت قانونی کشور آمریکا باز میکنیم. مدارک شامل پاسپورت - قبض - تایید تلفن و... به دیتا سنتر ارسال میشود و پس از ورفای میتونند با پی پال خرید انجام بدهند. همیشه با پی پال خودشان پرداختها رو انجام خواهند داد و مشکلات بعدی هم پیش نخواهد آمد.