پاسخ : اختلال شدید اینترنت
با سلام.
بله نوسانات داره شدید برای من هم. وایمکس ایرانسل. اوجش هفته های پیش بود البته ولی همین الان هم اختلال حس میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ciph3r
درود.
از 2 روز پیش اختلالات بسیار شدیدی روی اینترنت ( علی الخصوص پروتوکل udp ) احساس میشه. و از اونجایی که هیچ چیز اینترنت به عقل و منطق ارتباطی نداره خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی رو دارید؟ یا فقط بنده اینطوری هستم! سرعت وبگردی مثل سابق هست اما سرعت سرویس هایی مثل RDP,SSH و .. فوق العاده پایین هست. لازم به ذکره که مشکلات فوق با هر سه اینترنت بنده (همراه اول، مخابرات و رایتل) وضعیتشون یکسان هست..
بله تایید میشه این موضوع ، علاوه بر اختلال udp هم لیمیت شده.
البته علت کاملا مشخص هست ، یک نگاهی ب تقویم بندازید. :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
:دی من این مشکل رو ندارم :پی
روزجهانی و هفته ملی بدون دخانیات :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
امیدوارم که محدود به همین چند روز باشه! مختل بودن udp خیلی مشکل ها ایجاد می کنه..:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
:دی من این مشکل رو ندارم :پی
روزجهانی و هفته ملی بدون دخانیات :d
صادق جان دلبندم تقویم رو سر و ته دست گرفتی :))
البته فکر نکنم چندان ربطی به تقویم داشته باشه این مورد؟ آخه بنده خدایی رحلت شد و یک عده ای هم قیامی داشتند. چیکار به سرعت اینترنت داره آخه ...
برای بنده در کل تغییر محسوسی یدده نمیشه. البته همینشه پایین بوه و دیگه عادت کردیم :|
با سلام از دو لینک اینترنت داریم که در دو روز پیش احساس شده این مشکل و تاید می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
صادق جان دلبندم تقویم رو سر و ته دست گرفتی :))
البته فکر نکنم چندان ربطی به تقویم داشته باشه این مورد؟ آخه بنده خدایی رحلت شد و یک عده ای هم قیامی داشتند. چیکار به سرعت اینترنت داره آخه ...
برای بنده در کل تغییر محسوسی یدده نمیشه. البته همینشه پایین بوه و دیگه عادت کردیم :|
همه چی آرومه :-|
کــوســه ها دوباره کابل ها رو گاز گرفتن!!! اینترنت ایران هم سابقه نداشته، مناسبتی، همینطوری یوهویی خراب بشه، اصلا مگه داریم؟ مناسبت؟ اینترنت ایران؟ شیب؟ بام؟! :-|
امروز اینترنت وایمکس ایرانسل ، داخل تهران کاملا" از دسترس خارج شده از اول صبح ، حالا معلوم نیس کی درست بشه 8-}