سلام دوستان. من شنیدم اینکه یک سایت mobile friendly باشه در رتبه سرچ گوگل تاثیر داره. تا چه حد این صحت دارد؟ من آدرس سایت رو در گوگل آنالیتیکس زدم و متاسفانه mobile friendly نبود. چطور میشه آنرا mobile friendly کرد؟
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. من شنیدم اینکه یک سایت mobile friendly باشه در رتبه سرچ گوگل تاثیر داره. تا چه حد این صحت دارد؟ من آدرس سایت رو در گوگل آنالیتیکس زدم و متاسفانه mobile friendly نبود. چطور میشه آنرا mobile friendly کرد؟
سپاس
سلام،
بله، تاثیر زیادی داره،
باید قالب ریسپانسیو برای سایتتون استفاده کنید.
با سلام.
تاثیر که حتما داره. اگر از cms خاصی استفاده میکنید. مثلا وردپرس. خودش افزونه برای این کار داره.
با سلام و عرض ادب
طبق الگوریتم موبایل گدون گوگل رسپانسیو بودن سایت تاثیر بسیار زیادی در سئو شما خواهد داشت.
برای این منظور باید قالب شما رسپانسیو و یا همان واکنش گرا باشد.
سلام
هم میتونید قالبتون رو به یک قالب ریسپانسیو ( واکنشگرا) تغییر بدید و یا قالب فعلی رو بدید کسی براتون ریسپانسیو کنه
سلام
تاثیری در سئو هم نداشته باشه در بازدید از گوگل داره چون گوگل وقتی با موبایل سرچ میکنیم کنار هر نتیجه جستجو می نویسه که اون صفحه با موبایل سازگار هست یا نه.همین باعث میشه بازدید کننده بیشتر رغبت بازکردن اون صفحه رو داشته باشه.
در سرچ تاثیر قطعی داره , در رتبه هم حتما داره . سعی کنید از قالب رسپانسیو استفاده کنید , اکثر سایت ها واکنش گرا هستند .
البته همونطور که همه دوستان گفتن "تاثیر داره" تاثیر داره
اما یه نکته هست اینکه کافی نیست ریسپانسیو بودن. باید یک سری ویژگی ها روی view mobile باشه که استفاده از اون شدنی و راحت باشه. مثلا فونت ها کوچیک نشن، تصاویر روی هم نیفتن و غیره.