پاسخ : بکاپ مخفیانه از vps
سلام
فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.
بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه
کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . حیاتیه
سلام
اگه می تونید دسترسی بدین چک میشه براتون یا خودتون با دستورات زیر نگاه کنید.
کد:
yum install nano -y
EDITOR=nano crontab -e
crontab -e
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه
کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . حیاتیه
اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری Local وجود داره یا نه ؟
توی این مورد هزار احتمال وجود دارد ...
من به شخصه زیاد با لینوکس آشنایی ندارم اما اگه میخواد برسی دقیق بشه به آقای یاسین سنجری که یکی از کانفیگرای خوب انجمن هستن مراجعه کنید وب سایت ایشون yasit.ir هست
عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه
ممنون از دوستان بابت پاسخهایی که زحمت کشیدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
سلام
فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.
بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.
موفق باشید
در این مورد میتوانید بیشتر توضیح بدهید ؟ از کجا باید پیداش کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
interserver.ir
سلام
کد:
yum install nano -y
editor=nano crontab -e
crontab -e
ممنونم بررسی می کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری local وجود داره یا نه ؟
من کل دایرکت ادمین رو برای تمام یوزرهام و خود یوزر اصلی vps چک کردم چیزی پیدا نکردم . شما جای دیگه ای مدنظرتون هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه
هر روز در ساعت خاصی از شبانه روز از سرور بکاپ گرفته می شه و لود پایگاه داده آنقدر بالا میره که سرور داون میشه . چون حجم اطلاعاتی که روی سرور هست ، مخصوصا دیتابیس ها زیاده و امکان بکاپ گرفتن یکجای اطلاعات وجود ندارد .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
کد:
yum install nano -y
EDITOR=nano crontab -e
crontab -e
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود
اون دو فایل نبود اون 3 تا دستور برای باز کردن crontab بود و معمولا خالی نیست
دوباره نگاه کنید
سلام
مگه بکاپ توی هارد سرور شما انجام میشه که شما فهمیدید بکاپ گیری انجام میشه؟ آخه معمولآً کسی هم که بخواد این کار رو کنه توی FTP سرور خودش بکاپ میگیره نه هارد سرور شما.
بعدش شما 100 درصد مطئنید هنگ کردن سرور در ساعاتی خاص به خاطر بکاپ هست؟ فقط می خوام بدونم چطوری متوجه شدید که بکاپ گیری انجام میشه.
شاید در ساعاتی خاص به سرور شما حمله DDoS میشه یا شاید اصلاً یکی از همون CronJob های معمولی یکی از یوزر ها که اصلاً شک بر انگیز نیست در ساعات خاص روز باعث هنگ سرور میشه و یا...