درخواست سامانه پیام کوتاه + افزونه whmcs
باسلام نیاز به یک افزونه whmcs + سامانه پیام کوتاه دارم.
پاسخ : درخواست سامانه پیام کوتاه + افزونه whmcs
سلام
درخدمتتون هستیم
پنل رایگان + ماژول رایگان whmcs
+ خط اختصاصی رایگان
+ خط خدماتی عمومی
(با این خط میتونید به شماره هایی که بسته هستند پیام ارسال کنید.)
و 10 ها امکان دیگر
برای ثبت نام از لینک زیر استفاده نمائید.
www.payamkutah.com
www.ippanel.net
از تاپیک ما دیدن کنید: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...0&goto=newpost
سلام دوست عزیز ، پنل کاربری یا نمایندگی !؟
اگر نمایندگی هست یک پیشنهاد عالی برای شما دارم که خیلی ، خیلی به صرفه تر از پنل کاربری هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
لطفا ماژول پیامک whmcs را برای من ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
لطفا ماژول پیامک whmcs را برای من ارسال کنید.
درود
از این لینک دانلود کنید.
این رو هم به عرضتون برسونم برای استفاده از ماژول در پنل ثبت نام کنید ، تصویر کارت ملیتون رو ارسال کنید تا پنل و خطوط برای شما فعال شود.
برای فعالسازی خطوط خدماتی هم کافی هست که از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید.
برای ثبت خط اختصاصی رایگان از بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 50002 خط خودتون رو انتخاب کنید تا براتون فعال بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
درود
از این لینک دانلود کنید.
این رو هم به عرضتون برسونم برای استفاده از ماژول در پنل ثبت نام کنید ، تصویر کارت ملیتون رو ارسال کنید تا پنل و خطوط برای شما فعال شود.
برای فعالسازی خطوط خدماتی هم کافی هست که از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید.
برای ثبت خط اختصاصی رایگان از بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 50002 خط خودتون رو انتخاب کنید تا براتون فعال بشه.
سلام من نصب کردم یه مشکلی دارم اون هم این هست که از خود پنل whmcs من میتونم بصورت دستی پیام ارسال کنم اما تو پنل تیک مدیریت رو زدم که هرکی تیکت زد بهم اس ام اس بده اما این کار رو انجام نمیده و پیام نمی فرسته برام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام من نصب کردم یه مشکلی دارم اون هم این هست که از خود پنل whmcs من میتونم بصورت دستی پیام ارسال کنم اما تو پنل تیک مدیریت رو زدم که هرکی تیکت زد بهم اس ام اس بده اما این کار رو انجام نمیده و پیام نمی فرسته برام
شما در پنل پیامک ثبت نام کردید؟اطلاعات خودتون مثل نام کاربری - پسورد - خط فرستنده رو با ماژول ست کردید؟
برای ارسال پیامک حتما میبایست ماژول رو به پنل خودتون متصل کنید تا پیام ارسال بشه.
ضمنا لطفا قبل از نصب نحوه نصب رو هم مطالعه بفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
شما در پنل پیامک ثبت نام کردید؟اطلاعات خودتون مثل نام کاربری - پسورد - خط فرستنده رو با ماژول ست کردید؟
برای ارسال پیامک حتما میبایست ماژول رو به پنل خودتون متصل کنید تا پیام ارسال بشه.
ضمنا لطفا قبل از نصب نحوه نصب رو هم مطالعه بفرمائید.
من تمام این کارها رو انجام دادم تو پنل whmcs پیام بصورت تکی میتونم بفرستم اما کسی داخل سایت تیکت بزنه برای من اس ام اس نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من تمام این کارها رو انجام دادم تو پنل whmcs پیام بصورت تکی میتونم بفرستم اما کسی داخل سایت تیکت بزنه برای من اس ام اس نمیاد
لطفا یوزرتون در سامانه ما و شماره موبایلی که درج کردید (در ماژول)تا براتون پیام ارسال بشه رو اعلام بفرمائید تا هر دو بررسی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
لطفا یوزرتون در سامانه ما و شماره موبایلی که درج کردید (در ماژول)تا براتون پیام ارسال بشه رو اعلام بفرمائید تا هر دو بررسی بشه
سلام یوزر من در سامانه شما ourweb هست و با همین شماره اولی 5000 پیام میفرستم شماره موبایل من هم 09375150429