پاسخ : درخواست کد ریدایرکت
باسلام، سایت مورد نظر هم 302 زده اما مطمئن نیستم با ریدایرکت کردن همه به جز ربات ها این خواسته شما جواب دهد یا خیر، با یک کد 2 خطه میتوانید user agent های ورودی را چک کنید اگر ربات نبودند ریدایرکت کند به آدرس شما، بازم اگر کدش را خواستید اطلاع دهید بنویسم.
ببینید تو سایت هایی مثل host tracker که چک میکنید ریدایرکت 302 نشون میده ولی بنده بارها تست کردم گوگل ریدارکت 302 رو هم بعد از چند روز چنج دامین میکنه
اگر کد شما ربات های گوگل رو ریدارکت نمیکنه ممنون میشم برام بنویسید تا تست کنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، سایت مورد نظر هم 302 زده اما مطمئن نیستم با ریدایرکت کردن همه به جز ربات ها این خواسته شما جواب دهد یا خیر، با یک کد 2 خطه میتوانید user agent های ورودی را چک کنید اگر ربات نبودند ریدایرکت کند به آدرس شما، بازم اگر کدش را خواستید اطلاع دهید بنویسم.
ببینید تو سایت هایی مثل host tracker که چک میکنید ریدایرکت 302 نشون میده ولی بنده بارها تست کردم گوگل ریدارکت 302 رو هم بعد از چند روز چنج دامین میکنه
اگر کد شما ربات های گوگل رو ریدارکت نمیکنه ممنون میشم برام بنویسید تا تست کنم
کد:
<?php
if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) && !preg_match('/bot|crawl|slurp|spider|googlebot/i', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) {
header('Location: http://??', true, 302);
}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
کد:
<?php
if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) && !preg_match('/bot|crawl|slurp|spider|googlebot/i', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) {
header('Location: http://??', true, 302);
}
این کد رو باید کجا دقیقا بزارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadpm
این کد رو باید کجا دقیقا بزارم؟
index.php خط اول.
گذاشتم ولی ریدارکت انجام نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
index.php خط اول.
- - - Updated - - -
ممنون درست شد فقط یه سوال آیا برای گوگل هم سایت ریدایرکته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadpm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadpm
- - - Updated - - -
ممنون درست شد فقط یه سوال آیا برای گوگل هم سایت ریدایرکته ؟
نه، همه را منتقل میکند بجز بات ها.
ممنونم دوست عزیز من تست میکنم در همین پست نتیجه رو خدمدتون میگم اگر هزینه ای داره به من درتلگرام پیام بدید در خدمتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
نه، همه را منتقل میکند بجز بات ها.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadpm
ممنونم دوست عزیز من تست میکنم در همین پست نتیجه رو خدمدتون میگم اگر هزینه ای داره به من درتلگرام پیام بدید در خدمتم
خواهش، هزینه ای ندارد.