پاسخ : ***مشکل در سرور***
آیا نام کاربر ادمین دایرکت را تغییر دادید؟ می توانید نام آن را دوباره به حالت پیش فرض برگردانده و مراحل را تکرار کنید. همانا نام کاربر نباید تاثیری در توابع سرور داشته باشد مگر اینکه تنظیماتی رو در حین تعییرات دستکاری کرده باشید. گاهی اوقات نیاز به بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس خواهید داشت و یا حتی ریبوت نمودن سرور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SarirHost
آیا نام کاربر ادمین دایرکت را تغییر دادید؟ می توانید نام آن را دوباره به حالت پیش فرض برگردانده و مراحل را تکرار کنید. همانا نام کاربر نباید تاثیری در توابع سرور داشته باشد مگر اینکه تنظیماتی رو در حین تعییرات دستکاری کرده باشید. گاهی اوقات نیاز به بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس خواهید داشت و یا حتی ریبوت نمودن سرور.
بله دایرکت ادمینو عوض کردم از تو ssh تغییر دادم ولی دیگه چیزیو تغییر ندادم. "بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس" منظورتون ریستارت کردن سرویسه php و mysql?
سلام و درود.
نام کاربر رو به حالت اول برگردونید.ببینید درست میشه یا نه.
قبل از اینکه این کارو بکنید,الان که لود نمیشه,لاگ چی انداخته؟لاگ رو بذارید ببینیم چی شده.مشخ میشه
اگه نتونستید درست کنید همون یوزر جدید رو دوباره تغییر بدین.
مشکلو من داشتم
میسکیول و phpدوباره تنظیم کنید همون دیتابیس رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_matador
مشکلو من داشتم
میسکیول و phpدوباره تنظیم کنید همون دیتابیس رو
عزیز ببخشید تنظیمشون از تو ssh یا دایرکت ادمینه؟
نام ادمینو برگردوندم درست شد. راهی نداره که بشه نام ادمینو عوض کرد ولی به مشکل نخوره سرور
چرا بود
دستوراتشو پیدا کردم می گم
بخاطر دایرکتوری های هست که با نام کاربری قدیمی فعال بوده همچنین در دیتابیس هم باید ادیت کنید دایرکتوری ها رو.
چجوری میشه خطا 503 رفع کرد؟