من مدتیه قصد دارم ریسلری بگیرم و بیام تو کار فروش هاست ولی نمی دونم سود این بازار خوب هست و ارزش داره بیام این کار را شروع کنم در ضمن از کدوم شرکت بهتر ریسلری بگیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدتیه قصد دارم ریسلری بگیرم و بیام تو کار فروش هاست ولی نمی دونم سود این بازار خوب هست و ارزش داره بیام این کار را شروع کنم در ضمن از کدوم شرکت بهتر ریسلری بگیرم
من فروش ندارم ولی میتونم بگم سود پایین و دردسر زیاد داره
برای پارس دیتا ها خیلی هم خوبه! ولی برای کسی که نه سواد داره، نه سرمایه داره، نه اخلاق حرفه ای داره و نه میدونه باید چی کار کنه پشیزی بیش نمیارزد ;)
اگر حساب شده کار کنید و مشتری رو راضی نگه دارید و از طرفی تبلیغات هدفمند داشته باشید میتونه سود آور باشه.
در ضمن اگر نمایندگی خواستید در خدمتیم.
با سلام
کار پر دردسر
سود ناچیز
رقابت بسیار زیاد
البته به مرور خوب میشه
موفق باشید
تو افغانستان: سود بالا تا جاییکه 1 جی بی هاست 200 دلار به فروش میره برای شرکت ها
طراحی سایت بطور کامل 2000 دلار من خودم تا حالا هر سایتی رو که برای هر شرکت افغانی طراحی کردم بیشتر از 1500 دلار پول گرفتم
تو افغانستان رقیب کمه و رقابت آسون فقط باید بازاریابی کاملاً بلد باشی اگه خوب بتونی بازاریابی کنی حنی پروژه های گیرت میاد که باور نکنی
راستی دارم یک شرکت حرفه راه میندازم کسانی که تمایل به همکاری دارن پیغام خصوصی بدن
زمانی به مرور خوب میشه که کار حرفه ای بکنی و مشتریت راضی باشه!
اونجوری روز به روز تعداد مشتری هات زیاد میشه و طبیعتا سود و در کنارش دردسر هم بیشتر میشه
ریسلر گرفتن سود خوبی داره به نظر من
مثلا من میام 300 تومن یک سرور میگیرم و از 0 شرو میکنم به وی پی اس دادن ممکن چند ماه اول پول سرور هم در نیاد!
در کل بحث زیاد هست
من خودم به سودش اهمیت نمیدم تا حالا هم به خیلی از هاستینگ های تازه کار تر از خودم کمک کردم که پیشرفت کنن
پس حرفی اگه میزنم بخواطر این نیست که رقیب اضافه نشه !
حقیقت هست
باید مشتری رو راضی نگه دارید تا تمدید کنه
یعنی اگه سودت رو کم کنی شاید اوایل پول کمتری گیرت بیاد ولی به مرور زمان مشتری بیشتر جذب میکنی و سود بیشتر میبری
فقط از شرکت مناسبی رسیلری بگیر