سلام .
آیا از سرویس های رایگان وبلاگ دهی بصورت زیاد وبلاگ ایجاد کنیم و لینک سایت خود را در محتوا قرار دهیم بک لینک حساب میشود تاثیر دارد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
آیا از سرویس های رایگان وبلاگ دهی بصورت زیاد وبلاگ ایجاد کنیم و لینک سایت خود را در محتوا قرار دهیم بک لینک حساب میشود تاثیر دارد ؟
سلام،در صورتی که محتوا داشته باشه تاثیر خوبی داره.
یک نمونه از بلاگ های که ایجاد کردم با یک محتوا
http://iranseo.sitearia.ir/
ببیند به این شکل خوب هستش ؟!!
با سلام خوبه ولی سایتتون ***** شده ابتدا رفع ***** کنید سپس دنبال این چیزا باشید :39:
اولا محتوا داشته باشه دوما پیج اتوریتی ان از سایت شما بالاتر باشه
مطالب رو کپی پیست نکنید از بلاگ به سایت و بلعکس.
و این کار اگه مداوم باشه پنالایز میشید.
توصیه می کنم به جای وقت گذاشتن برای چندین بلاگ که همه رو ارزشمند جلوه بدید تا لینکاشون ارزشمند باشه، روی همون سایتتون با روش های طبیعی و اصولی کار کنید و در یه زمان منطقی با تهیه چند بک لینک با کیفیت بیاید بالا.
قدیمی بودن وبلاگ و اتوریتی که همون ارزش محتوا هست باعث مهم شدن لینک شما در موتورهای جستجو میشه.
اینو مد نظر داشته باشید استفاده بیش از حد بک لینک باعث اسپم شدن میشه. توی هر پست نهایتا 3 بک لینک به سایتتون بدین.
و اینجور که دیدم شما سئو کار هستین!!! چطوره که این مطالب رو نمیدونید و سایتی برای سئو کردن سایت مردم راه اندازی کردید؟
کاری که در اون وارد نیستید چرا باید واردش بشید!
سلام. من برای سایتم سه وبلاگ جدید ساختم که مقاله های سایت را در آن قرار می دهم و درباره قسمت های اصلی سایت در وبلاگ ها توضیح می دهم و لینک به آن می گذارم. آیا مفید است؟