1 فایل پیوست
ورژن جدید دایرکت ادمین با قالب زیبا :)
سلام دوستان
آیا می دانستید دایرکت ادمین آخر پس از این همه سال یک قالب جدید با امکانات بسیار زیبا ارایه می دهد؟
سایت جدید دایرکت ادمین
https://newsite.directadmin.com/
که داخل سایتش نوشته تابستان امسال ارایه میشه
یک عکس
فایل پیوست 30836
پاسخ : ورژن جدید دایرکت ادمین با قالب زیبا :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
چه عجب تکون خوردن
اره بابا
شبيه ويندوز ٩٨ بود :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
گرون نکنه!
واقعا نكته ريزي بود اما فعلا كه تو همين سايت جديدشم ٢٩ دلاره
انشاءالله که گران نخواهد کرد
سلام
از نظر من قالب زیاد مهم نیست دایرکت ادمین باید یکم فایل منیجرش رو ارتقاء بده.گذشته از تمام Ajax بودن فایل منیجر سی پنل اون جا یه بخش Trash هم داره که هر فایلی رو که در سی پنل حذف کنی مستقیم حذف نمیشه میره تو Trash اما تو دایرکت ادمین متاسفانه هر فایلی رو حذف کنی مستقیم حذف میشه.
من یکی از پوشه های مهم یکی از سایت هام به خاطر این موضوع به اشتباه حذف شد و متاسفانه بکاپی هم از فایل هاش نداشتم فقط بکاپ از دیتابیس داشتم اما الان که فکر میکنم اگر هاستم رو از سی پنل می گرفتم الان اون سایتم هم داشتم.
من با دایرکت ادمین و هر سه Level اون خیلی کار کردم و کاملاً کار با اون رو بلدم و به نظرم پنل خوبیه اما عالی نیست از نظر من سی پنل حتی با اینکه ما رو تحریم کرده بهتره.
البته بین پنل های معروف حتی Plesk هم که با آخرین نسخه اش کار میکردم فایل منیجر Ajax داره اما دایرکت ادمین به قول دوستمون هنوز تو حال و هوای ویندوز 98 مونده :)
امیدوارم بیشتر امکانات رو درست کنن تا قالب.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
از نظر من قالب زیاد مهم نیست دایرکت ادمین باید یکم فایل منیجرش رو ارتقاء بده.گذشته از تمام Ajax بودن فایل منیجر سی پنل اون جا یه بخش Trash هم داره که هر فایلی رو که در سی پنل حذف کنی مستقیم حذف نمیشه میره تو Trash اما تو دایرکت ادمین متاسفانه هر فایلی رو حذف کنی مستقیم حذف میشه.
من یکی از پوشه های مهم یکی از سایت هام به خاطر این موضوع به اشتباه حذف شد و متاسفانه بکاپی هم از فایل هاش نداشتم فقط بکاپ از دیتابیس داشتم اما الان که فکر میکنم اگر هاستم رو از سی پنل می گرفتم الان اون سایتم هم داشتم.
من با دایرکت ادمین و هر سه Level اون خیلی کار کردم و کاملاً کار با اون رو بلدم و به نظرم پنل خوبیه اما عالی نیست از نظر من سی پنل حتی با اینکه ما رو تحریم کرده بهتره.
البته بین پنل های معروف حتی Plesk هم که با آخرین نسخه اش کار میکردم فایل منیجر Ajax داره اما دایرکت ادمین به قول دوستمون هنوز تو حال و هوای ویندوز 98 مونده :)
امیدوارم بیشتر امکانات رو درست کنن تا قالب.
سلام خوب شد جرفی از Plesk زدید
به نظر من هیچ کنترل پنلی مثل پلسک نیست واقعا عالی هست مخصوصا ویندوزش
تمام نسخه های php رو میتونید بدون مشکل راه اندازی کنید و تمام امکانات php را ویرایش کنید
هم php و هم asp من خیلی دوستش دارم اما تو ایران جا یی بین کاربران نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
سلام خوب شد جرفی از
Plesk زدید
تمام نسخه های php رو میتونید بدون مشکل راه اندازی کنید و تمام امکانات php را ویرایش کنید
به این خاطر جایی بین کاربران نداره چون از اول ارزون ترین هاست ها رو سی پنل بوده و هنوز هم هست.
اگر هاستینگ ها هم بتونن هاست پلسک هم (حالا لینوکس و ویندوزش فرقی نمیکنه) با قیمت پایین ارائه بدن مسلماً هستن کسایی که دوست داشته باشن حتی شده برای یک بار این کنترل پنل رو امتحان کنن.
اما متاسفانه بعضی هاستینگ های غیر معروف چون خودشون نمی تونن پلسک ارائه بدن تو دهن مشتری انداختن که پلسک نمی تونه با اسکریپت ها سازگاری داشته باشه رسماً یه نفر بود به من میگفت پلسک خوب نیست چون قدرت سی پنل رو نداره و با اسکریپت ها مشکل دار میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
سلام خوب شد جرفی از
Plesk زدید
موافقم . پلسک فوق العادس .
تو ویندوز پلسک تنها ابر قدرت کنترل پنل ها هست و در لینوکس هم قابل رقابت با دایرکت ادمین و سی پنل