پاسخ : راهنمایی در مورد سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iServerco
باسلام
بله دایرکت ادمین هم لایسنس داره
میتونید هاست هم ارائه کنید
میتونید سوال های دیگه رو هم پاسخ بدید؟
قیمت لایسنس مطابق تغییرات ارزی هست
البته گاهی بی انصافی دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RAYK
قیمت لایسنس مطابق تغییرات ارزی هست
البته گاهی بی انصافی دوستان
cpanel ایرانو تحریم کرده الان من سایت خودش دیدم سرور اختصاصی لاینسسش ماهیانه 45دلار هس با اینکه تحریمه دوستان چجوری خریداری میکنن موقع فهمیدن cpanel سایت بلوکه نمیشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royatemp
cpanel ایرانو تحریم کرده الان من سایت خودش دیدم سرور اختصاصی لاینسسش ماهیانه 45دلار هس با اینکه تحریمه دوستان چجوری خریداری میکنن موقع فهمیدن cpanel سایت بلوکه نمیشه ؟
از واسطه میخرن + اینکه نباید نیم سرور دامنه ای ار باشه همین کاریت ندارن ضمنا 45$ خودش 32$ هم تو بازار هست
ایرانی ها بین 105 تا 180 هم میفروشند ولی نرمالش 120 هست تو بخش افر بدی بهت آفر میدن
ضمنا هتزنر بهت میفروشه اگر با هویت غیره ایرانی اکانت باز کنی 25 یورو ماهیانه زیر 100 تومن میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
از واسطه میخرن + اینکه نباید نیم سرور دامنه ای ار باشه همین کاریت ندارن ضمنا 45$ خودش 32$ هم تو بازار هست
ایرانی ها بین 105 تا 180 هم میفروشند ولی نرمالش 120 هست تو بخش افر بدی بهت آفر میدن
ضمنا هتزنر بهت میفروشه اگر با هویت غیره ایرانی اکانت باز کنی 25 یورو ماهیانه زیر 100 تومن میشه
ممنون از پاسختون عالی بود من سرور رو از هتزنر میگیرم پس بهتره لاینسسم از اونجا تهیه کنم دستتتون درد نکنه