1 فایل پیوست
مشکل نمایش خلاصه سایت در صفحه ی جستجوی گوگل
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز:
من سایتی را با جوملا طراحی کردم و اون سایت رو برای موتور جستجوگر گوگل تعریف کردم.
ولی وقتی سایتمو سرچ میزنم و سایتمو پیدا میکنه در زیر اسمه سایتم که باید خلاصه ای از سایتمو بنویسه کلمات نامربوط نمایش داده میشه (تصویر ضمیمه میباشد).
اگر ممکنه منرا راهنمایی کنید که این مشکل را با خود جوملا باید حل کنم یا با تنظیمات گوگل وبمستر تولز.
پیشاپیش از لطف و همکاری شما کمال تشکر را دارم، پیروز باشید.
فایل پیوست 30750
پاسخ : مشکل نمایش خلاصه سایت در صفحه ی جستجوی گوگل
باید با خود جوملا درست کنین و ربطی به گوگل وبمستر نداره
دوست عزیز لطفا تو تنظیمات سایتت قسمت توضیحات description توضیحات لازم رو وارد کنید مشکلتون حل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alexa_host
باید با خود جوملا درست کنین و ربطی به گوگل وبمستر نداره
ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
دوست عزیز لطفا تو تنظیمات سایتت قسمت توضیحات description توضیحات لازم رو وارد کنید مشکلتون حل میشه
سلام و تشکر از شما دوست عزیز، من تمام description ها را تنظیم کردم هم description کلی هم description هوم پیج و حتی description های تمامی منو ها ولی باز هیچ تاثیری روی نشان دادن خلاصه سایت در صفحه ی جستجوی گوگل نداشت، راهه دیگه ای نیست من بتونم این مشکل را حل کنم؟ بازم ممنون...
- - - Updated - - -
در کل هرچی Site Meta Description و Add Title Description بود را تغییر دادم ولی تاثیری نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2business
ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام و تشکر از شما دوست عزیز، من تمام description ها را تنظیم کردم هم description کلی هم description هوم پیج و حتی description های تمامی منو ها ولی باز هیچ تاثیری روی نشان دادن خلاصه سایت در صفحه ی جستجوی گوگل نداشت، راهه دیگه ای نیست من بتونم این مشکل را حل کنم؟ بازم ممنون...
- - - Updated - - -
در کل هرچی Site Meta Description و Add Title Description بود را تغییر دادم ولی تاثیری نداشت
اینموارد اصلا مهم نیست. و گوگل بر اساس نوع متنی که در ساتتون هست براتون توضیحات میسازه. سالهاست که تگ دیسکرپشن دیگه معیار توضیحات گوگل نیست
ادرس سایت مورد نظر رو ضمیمه کنید لطفا
ببخشید دور جواب دادم از نظراتون سپاسگذارم، آدرس سایت من www.toptc.net است.
https://www.google.com/#q=site%3Awww.toptc.net
متن نامربوتی نبود کلماتی که در keywords و description نوشتین رو نوشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J0k3R
سلام دوست عزیز، بخدا تا دیروز مطالب نامربوط نشان میداد الان که چک کردم مطالبی را که خودم نوشتم را داره نشون میده، حتی چند بار هم لپتاپمو ریست کردم تا تمام کوکی ها ریست بشه حدس زدم بخاطره خوده مرورگره که باز داره مطالب قبلیرو نشون میده ولی باز هم درست نمیشد، الان درست شده، درکل از توجهتون کمال تشکر را دارم، ایشالا همیشه پیروز و سربلند باشید با سپاس.