فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی
باتوجه به اینکه اسکریپتwhmcs دارای امکانات بسیار زیادی برای فروشندگان هاست و دامنه و سرور می باشد ولی بخش مدیریت آن کاملا به زبان انگلیسی می باشد و ما ایرانیها تو این زبان مشکل داریم به همین دلیل نمی توانیم از امکانات این اسکریپت به خوبی استفاده کنیم بنده بر آن شدم با کمک شما دوستان بخش مدیریت این اسکریپت را و همچین بخش راهنمایآن را را به زبان کاملا فارسی تر جمه کنم و بسته به نظر شما یا در این سایت ترجمه آن را منتشر کنم یا اگر خواستید یک سایت اختصاصی برای این کار ایجاد کنم و در آن سایت به شکل ویکی آن را منتشر کنم حالا هر کسی با این ایده موافق است نظرش را اعلام کند و بگوید ایا برای همکاری کردن در این کار آماده است تا من مقدمات شروع این کار را فراهم کنم
پاسخ : فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی
کسی از دوستان فکر نکنم همت داشته باشه برای این کار!
چون پس فردا که فارسی شد تو هزار تا سایت اسکریپت میره میگه توسط این سایت فارسی شده و....!
من خودم پایه ام ولی از دوستان کسی نیست!
امیر جان به نظز من 5 نفر پیدا بشن کافیه فعلا من و تو شدیم 2 نفر اگه 3 نفر دیگه هم پیدا بشن میشه کار را شروع کرد حالا تعداد افراد بیشترم شد چه بهتر
سلام . یه نکته . تا جایی که من خاطرم هست مشکل whmcs در مورد ترجمه نشدن سمت مدیریتش اینه که فایل های زبان تفکیک شده نیست و به همین خاطر سورس رو در اختیار حتی نماینده ها واسه ترجمه نمیذارن ( البته منبع این موضوع آقای عابدینی هست - شرکت فراسو یا همون نماینده whmcs در ایران )
اما ترجمه ویکی و راهنماها کار ارزشمندی هست . من پایه این کار هستم . اما متأسفانه این روزا درگیر ترجمه یه اسکریپت دیگه هستم . اگر کار پا بگیره و من هم فرصت داشته باشم تا حد امکان کمک می کنم.
همه eng بلد هستند
کسی که مدیر سرور باشه و با دیتاسنتر سرو کار داشته باشی مشکل زبان نداره
اما ایده جالبیه !
دوستانی که مایل به همکاری برای انجام ترجمه ویکی و راهنماهای whmcs هستند می تونن همینجا آمادگی خودشون را اعلام کنن و برای شروع همکاری به وسیله ایمیل poolhastpool2@yahoo.com با من تماس بگیرن در ضمن من تا چند روز آینده سایت ویکی whmcs را راه می ندازم
با درووود
هرچند من زمان كمي را در اختيار دارم،اما مي توانم با شما همكاري گروهي داشته باشم و در اين پروژه به شما دوستان ياري برسانم،براي آمادگي و نخستين كار يك ايميل به نشاني بالا ارسال كردم.
با سپاس
اساس کار من بر ایجاد یک سایت ویکی فارسیبرای whmcs است در این سیستم بازدید کنندگان میتوانند بدون عضویت , مطالب و صفحات را ویرایش کنند! همچنین این سیستم دارای زبان فارسی می باشد !دوستان دیگر هم اگر مایل هستند آمادگی خود را اعلام کنند تا من بتوانم تقسیم وظایف را برای ترجمه انجام بدهم و ترجمه هر قسمت را به یک نفر محول کنم
با دروود
من پيشنهاد مي كنم در هنگام برابر گزيني واژگان،تا آنجا كه امكان دارد از واژگان فارسي بهره گيري شود يعني براي مثال واژه "Host" را "ميزباني"برگردان كنيم.
آیا برای whmcs نمونه رایگان و متن باز وجود داره؟ آیا این اسکریپت مشکل تحریم نداره؟
من یک نظری دارم ولی خوب کار بزرگی هست. یک چنین سیستمی را یک نمونه دیگر حتی بصورت تجاری و رقابتی را ما هم در ایران بنویسیم.
چطوره؟
البته چنین سیستمی خیلی گسترده هست. از زیر سیستمهای بسیاری تشکیل شده و کار تحلیل و مهندسی زیادی رو لازم داره.
اگر بتونه نمونه رقابتی آن در ایران با اون محصول رقابت کنه خیلی خوب میشه. محصول جدید میتونه. از ساختار طراحی جدیدی استفاده کنه. و بقولی مهندسی مجدد بشه. با توجه به پیشرفت های وب و تکنولوژی.