سلام خدمت همکاران
در سایت نت افراز امروز خبری دیدم مبنی بر :
" مطابق با قوانین مالیاتی فعلی، از ابتدای سال جدید (1395) مقدار 9 درصد مالیات ارزش افزوده، به قیمت های سرویس های ارایه شده اضافه می گردد... "
دوستان اطلاعاتی در این مورد دارند ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همکاران
در سایت نت افراز امروز خبری دیدم مبنی بر :
" مطابق با قوانین مالیاتی فعلی، از ابتدای سال جدید (1395) مقدار 9 درصد مالیات ارزش افزوده، به قیمت های سرویس های ارایه شده اضافه می گردد... "
دوستان اطلاعاتی در این مورد دارند ؟
دوست عزیز فرقی نمیکنه حتی اشخاص حقیقی هم که نماد اعتماد دارند باید از مشترکان خود این مبلغ رو بگیرند چون اسم همشون تو اداره مالیات الان هست فقط افرادی که در آمدشون فکر کنم ماهانه کمتر از یک میلیون سیصد تومان باشه معاف مالیاتی می شند
کارت به کارت!
موفق باشید
روی فاکتورهای سفارش های جدید اعمال کنید.
ما نیز از ابتدای سال 95 این کار رو انجام دادیم.
فقط پرداخت هایی که از درگاه آن سایت انجام میشه شامل مالیات میشه؟
یا باید خودت اعلام درامد کنی ؟
ما هم امسال فعال کردیم 9 درصد مالیات رو داخل سایت
اگر نماد دارید از امسال فعال کنید
شرکت های هاستینگ ثبتی از ابتدای شروع کار و داشتن پرونده مالیاتی و ارزش افزوده باید روی محصولاتش ارزش افزوده بگیرد البته دریافت ارزش افزوده شرایطی دارد , شما باید حتما فاکتور رسمی همراه با کد اقتصادی و علاوه بر فاکتور گواهی ارزش افزوده ارائه دهید . در صورتی که شرکت ثبت شده نیستید و فاکتور رسمی به کاربر هایتون نمیدید و یا حتی پرونده مالیاتی ندارید این کار را انجام ندهید چون کاربری که اطلاعات از قوانین داشته باشد میتوانید از شما شکایت کند و بیشتر به مشکل میخورید
متاسفانه برخی از فروشنده ها از این موضوع سوء استفاده میکنند تا پول بیشتری از کاربر بگیرند
- - - Updated - - -
وقتی شما نماد میگیرید هیچ ربطی به اداره مالیات نداره مگر اینکه منبع معتبری برای این مورد داشته باشید, مبلغ 1.300 که فرمودید برای اشخاصی هست که کارمند هستند و مالیات تکلیفی را کارفرما ازشون کسر میکنه و باز هم ربطی به ارزش افزوده نداره
مالیات بر در آمد هیچ ربطی به ارزش افزوده نداره
- - - Updated - - -
ربطی به درگاه نداره من خودم هر ماه از هزینه تمدید سرور برای شرکت نگاه روشن پارس را واریز به حساب میکنم و فاکتور رسمی را با پرداخت ارزش افزوده دریافت میکنم ,